Thursday, July 14, 2011

SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER

~~assalamualaikum and hello semua..again aku minat nak join segmen terjah menerjah nie..hahhaa..suke suke suke sebut...

okey;
nama panggilan blogger:ain (:
tarikh mula blog:since 2007.then,stop sebab frust bercinta.ahaks,TERLALU SIBUK!.thenn,aq buat come back..so,official nye this year 2011.ngeee~~
rakan blogger kini:27 orang..sket kannn...
target tambah rakan blogger:nak target tinggi2 pon takot ke lauutt jadinyaa.so aq harapp dapat cecah 50 pon okey what..hahaha.
nota nota;for more info..just klik gmbr comel kat atas tuhh.okeyh!adios..

14 comments:

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

terima kasih ye Ain sebab join segmen ni...(^^,)

nanti Ain boleh la terjah rakan blogger kat LINK SIRI#1 dan LINK SIRI#2...

InsyaAllah boleh tambah rakan blogger kalau rajin blogwalking kat blog2 rakan blogger lain... heee~

btw... happy blogging ye..

Leysa JL said...

hii ain!
leysa singgah n follow u :)

ninie_azriena said...

salam singgah dan juga salam perkenalan..
eppy blogging ye..
rajin-rajin datang blog ninie tau (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

myr amyra said...

salam perkenalan... :)

myra datang dari blog skytech.. :)

kotak bulat said...

singgah~ weee....
KB pun join gak... hehehe...

Shaherah said...

Chakk Chakk.. hye hye.. Shera datang sini..
shera singgah blog ni au.. lawat2 blog..
Pastu shera nak jenguk2.. Eheee.. ^_^
Kalau nak jenguk blog shera.. meh ke sini.. ^_^

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

hira said...

wah. lagi lama dari saya la ni eh? huhu. by the way, usaha lebih tau untuk dapatkan ramai follower. salam perkenalan dari saya. happy blogging! :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

Cik NY said...

singgah sini nak berkenaln..... slam ukhuwah... dah follow kamu.... p/s ... kalau boleh buat pop up comment... lg senang org nak komen.. just suggest je.....

I said...

hai. salam perkenalan. visit la blog ika lg. tq

http://oiikaoi.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

Princess Feyqa said...

Feyqa dtg dari segmen JOM KENAL. Feyqa sudah follow anda sbb nk tmbha kenalan, jom ke blog feyqa ea? :)

fairytopia girl said...

korang ! thnx a lot :)

Dianaa said...

Datang terjah dan follow dari segmen Ezad :)

Jemput datang ke blog FD,
http://ftndiana.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

Salam perkenalan :)

fieha said...

salam ziarah..bw here :)

CikMiMiey said...

singgah dan follow sini ...

walaopon lambat tapi mau jadik kawan jugak , boleh kan ..thehe ^^

so , salam kenal2 ~CM