Sunday, September 4, 2011

AKU PEREMPUAN GILE MINYAK WANGI!

assalamualaikum and hello world. (:
tak terlambat kot aku nak wish selamat hari raya and maaf zahir batin dekat korang yang mengenali diri ini.
sorrrryy tawww!i admit that aku memang banyak dosa dengan manusia.so,ini lah kesempatan nye.tak gituhh..
tak nk citer panjang ar..
title aku tuhhhh..agakk best takkkk?cakap lah best please!..klo best aku syg korang sgt sgt.hahahha.**euwww,gedikk siot.!




okey ,nie lahh antara koleksi minyak wangi yang pernah aku pakai.awesome tak awesome korang cube lah (:










actually byk agi weyhhhhh.tapi tak larat nak tunjuk satu satu.dah aku cakap aku gile minyak wangi kan...so tentulahhh full of collection gituhhh..and and aku nak kasi tips lah kat korang

**bagi yang still student cam aku nie mana mampu nak pakai perfume mahal mahal kan.why not korang bawak your mom merangkap mesin atm bergerak tuh ke tempat jual perfume.pastu korang kenyit kenyit mata buat lah slot gedik gedik sket dekat mak korang..komfom dapat.tu lah yang selalu aku buat.huishhh,,aku tak lah kejam sangat ketuk mak aku sampai mintak demand2 lebih.just kadang kadang jerk terover demand sket.hahahhaa.ingat lagi dulu time time sekolah belagak pakai perfume mahal seyhhh..padahal aku share minyak wangi dengan mak aku.then,citarasa kitorang agak sama.so,ape lagiiiii.mintak jelah.

**spe cakap aku demand terlebih.?meh aku cepuk.tak pon aku bagi pelempang jarak jauh dekat orang tuh..aku pon pernah ar pakai perfume cikai.opsss,,sorryy.perfume biasa biasa.cthnye;silky girl.bajet dafi nak ngorat aku lah kan dok sembur sembur silky girl tuhhh.hahhahaa.tapi nowdays,perfume perfume biasa pon best aper.cthnye;one drop perfume.lagi pon bau baunye dari sumber inspirasi gituhh.hahahhaa..aku paling suke one drop perfume yang koleksi kotaknye kaler putih tuh..dulu masa aku dekat matrik gasak roomate aku dok menjual benda alah uh.aku pon bantai beli banyak banyak.boleh tukar tukar ikut mood aku.hahhaha.pendapat aku kalau korang nak beli perfume yang biasa biasa nie kena cium betul betul bau nye.kadang kadang sorry to say kuat dohh bau tuhhh.just spray biasa biasa jerk..

**kalau korang perasan lah,nie tok perempuan lah..for those yang suka bau bau lembut nie,mostly botol dia warna pink or purple.nie dari pandangan aku lah.tak tau lah betol ke tak.sepanjang aku yang gila perfume nie.memang aku akan attack botol yang warne pink.baru bau gegurll gituhhh.kelas kau!.

**jangan spray terlalu over.ia akan boleh merosakkkan hidung orang.hahhaa.just biasa biasa jerk.tak kan aku nak tunjuk kot...

**ade sesetengah orang alergik bau perfume.so,be careful okey.tapi aku ingat lagi ade kawan aku nie budak laki ar.dia cakap "perfume ape kau pakai nie ain?".aku cakap lah britney spears punye lahh.asal weyhh?ko alergik ker?.dia jwb"macam bau perisa shisha dohh".dalam hati,ade ker bau cm tuhhh?hahahahhaa..

**ade sesetengah orang lebih selesa pakai deodarant jerk.terpulanglah.as long as korang selesa and dapat hindari dari masalah bau badan yang hapakkkk.sorryy to sayy hidung aku memang cepat sket tangkap bau bau pelik.tapi aku tak lah kurang ajar sgt smpai nak sound orang kan.aku just mengelak je lah dari dekat dengan orang tuh.not to say that aku nie jenis cerewet.cuma on certain certain things i have to be like pembersih gituh.hahahha.

**kalau nak pilih perfume,tolong lahhh pilih yang sesuai dengan diri korang.jangan dok ikut ikut orang sangattt.kadang kadang ianya tak serasi macam lagu ajai & nurul tawu.macam mane nak tawu serasi ke tak bila time korang berpeluh,fuhhhhhhhhhh..pengsan!that show that ianya memang tak serasi and better ang pi tukaq lah perfume lain noh!

**nie antara jenama perfume lelaki yang pernah aku hidu and pernah di pakai oleh lelaki lelaki di sekeliling aku.ceyhh,ayat tak macam playgurl lak kan kau..hoi,abang and adik aku tuh bukan lelaki lelaki di sekeliling aku ker?grrrrr,,,cthnye:blue desire.polo kot.baunye ok lah.then,boss,hugo pon okey gark.its just depend on yourself.kadang kadang si A sesuai pakai bau nie tapi bukan pada si Z.hahahha.

~~sekarang nie aku tengah pakai yang escada dengan burberry tuh.gasak sekali dua aku nak pakai.senget tak aku?hahhaha.

pstttt;;;klo nak bagi hadiah hari jadi perfume tok aku okey jugakkkk.aku terima dengan hati yang gumbira!and and aku lagi suke perfume yang ade dapat teddy bear..tak ke nampak macam gegurrll comel..hahhahaa..

korang plak cam ne?cmner korang pilih perfume?jenis addicted pada perfume or allergic?sorry tauu kalau bau perfume aku nie sangat hapak di hidung kawan kawan aku.its just that tuhhhh bau kegemaran aku.ade aku kesah?hahahaa.

"murah ker mahal ker perfume tuh bukan lah pada harga nye tapi pada baunye bila si pemakai itu bijak memilih harumannye" (:

AkuAinKauSiapa.Blogspot.Com.