Sunday, August 11, 2013

SEGMEN KUNJUNG-MENGUNJUNG BERSAMA AYUINSYIRAH


"selamat hari raya to all the bloggers..makan memanglah boleh banyak banyak tapi kena control jugak yer..tangkap gambar pon jangan nak sama je posing duck face buatlah posing makan time mulut tengah ngangaa ker..bahahhaha.jaga diri semua" -akuainkausiapa.blogspot.com :)

18 comments:

AyuInsYiraH said...

mekacih ye sudi join segmen ayu..

JAMIL HASHIM said...

SALAM

SAYA JOIN

http://jmbelog.blogspot.com/2013/08/segmenkunjung-mengunjung-bersama.html

JOIN SINI PULA

http://jmbelog.blogspot.com/2013/08/segmen-suka-suka-je-lah.html

AyuInsYiraH said...

mekacih ye sudi join segmen ayu..
joom ramai2 kita kunjung mengunjung ke blog mereka..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/joom-kita-kunjung-mengunjung-ke-blog.html

zafirah nazri said...

singgah sini sambil follow . follow me back maybe ?

http://pengawasbanyakcakap.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

btw , cantik blog awak ^.~

Zaidalifah Hussin said...

SALAM AIDILFITRI :)

http://kumahuitu.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

Yumida Huda said...

salam lebaran ain
datang berziarah di hari raya :)

http://umikasum.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

follower ke 106

pha is said...

salam ziarah..
datang singgah dari segmen yg sama..
selamat hari raya...

http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

Kawaii Gurlzz said...

Salam ziarah ^^

Datang dari segmen yang sama, dari kumpulan ayam kicap hehe. Ade mase nanti singgah ke blog saya yea :)

http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

Good luck ^^

Cik Misya (Aimi Syahirah) said...

Jenjalan dari segmen sama! Nak duit raya? Jom! http://www.aimisyahirah.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html

Delimasari said...

dari segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

Kisah Si Dairy said...

nak datang beraya nie
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmenkunjung-mengunjung-bersama.html
jemput singgah....banyak kuih raya..

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Assalamualaikum...dari segmen yang sama...
Selamat bersegmen...

http://tinymummy.blogspot.com/2013/08/ayu-insyirah-segmenkunjung-mengunjung.html

Nadya Dyana said...

Salam, dari segmen yang sama :)
Nad mengunjungi anda ^^ Jemput juga ke blog Nad :D
http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

munirah rahman said...

singgah beraya kat sini.. hehe :)
datang dari segmen yang sama

jemput join GA saya

http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/08/giveaway-topup-syawal-by-munirah-rahman.html

saira othman said...

salam selamat bersegmen...

Meh la Join...
http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/08/giveaway-gempak-mencari-sponsor.html

Hanif Idrus said...

Datang dari segmen ayuinsyirah
Datang menjenguk rakan baru dan follow
Secara automatik anda di bloglist saya
Hanif blog bloglist

Hanif Idrus said...

Sila lihat bloglist berdasarkan abjab nama blog anda( bukan URL yekk)

Abe Kie said...

Assalamualaikum,

Apa khabar? Abe Kie pun dtg dari segmen yg sama. Done follow here. Happy

blogging, my new friend....

http://jukdin.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html