Monday, September 30, 2013

Laut Bergelora!

Assalamualaikum dan hello rakan blogger semua!
kenapa tajuk aku laut bergelora? hahaha.. sebab nya :

 
sedih plak nengok pageview aku dh macam laut bergelora dan semakin suruttttt..i admit that aku dh tak blogwalking few days nie, tak tegur menegur, tak update entri, tak join segmen contest,give away tuh semua.
i'm totally freaking busy with my life now, kalau update twitter tuh memang lah selalu, hehhee. but kalau nk update blog nie normally aku akan amek feel dulu.hahhaa. ikut mood lebih sesuai ayat nya!. oh, busy dgn kehidupan dan mencorak masa depan yang cerah.hahahha. but dunt worry, insyallah kalau macam dah free akan update yaw! btw, thanks sebab drop comment, singgah blog, klik nuffnang dan terima kasih untuk semua lah..


7 comments:

mazni said...

pernah mengalami laut bergelora cmni jugak hehe. lepas habis busy nnti bw lah banyak2 :D

asha hana said...

hahahha hana pernah mcm nie. nak2 time tengah tak free BW kan. -_-

aien hermionie said...

same lar kita.. laut selalu bergelora... hehe..

Izzat Eshak said...

lava gunung berapi makin menjauh

are_lin@yu said...

kna ushaa lg ni..jom2 bw..hehe

Norhasniza Khalid said...

mama pun sama jugak.... pasang surut... letak ikan pun, ikan boleh timbul..

Aya Zuki said...

haha saya pun selalu laut bergelora :D