Sunday, September 22, 2013

Segmen Jom Tambahkan Followers

 

komen tentang blog mina :
jujur nya, ain pon masih banyak kekurangan lagi, tapi pendapat ain yang widget followers tuh lebih elok letak atas atas sket, sebab senang sket orang masuk terus follow dulu kan.

kalau nak jooinnn, tekan je gambar commeell tuhh~~

10 comments:

Asmar Arafad said...

Saya dah follow awak balik, dan like like jugak

sha (chirp chirp) said...

goodluck! :)

mina zaim said...

tengs for join ye ain :)

insyaAllah, saya akan baik pulih keadaan blog saya

Yumida Huda said...

dri segmen yg sama dgn ain..jemput singgah:

http://umikasum.blogspot.com/2013/09/segmen-jom-tambahkan-followers.html

Eimma Esmail said...

SALAM kenal :)

Nisha said...

New Segmen di blog HBJ! Jom join! :D hanya 5 step untuk join ! Senang! Cepat dan Mudah! Dapat mengeratkan silaturrahim, trafik blog juga akan menaik! Apa lagi yang ditunggu ? Marilah join! :D Jom hebohkan blog HBJ! ^_^ http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/09/my-twinkle-segmen.html

CXopportunities said...

ehem ehem. cx dtg sini terjah secara sopan. hihih aucak! ;p

Fatanah Khirizan said...

good luck! hehe :)

Miss Anonymous said...

Singgah sini,
Dari segmen yang sama,
Segmen Jom Tambahkan Followers
Jemput join contest ini kalau tak keberatan,
September Giveaway By KasihLestariAbadi

mina zaim said...

boleh hantarkan emel ke missmadam221212@gmail.com untuk menerima e-kad :)