Friday, September 20, 2013

Target 250!


Assalamualaikum dan hye semua bloggerssss...
yeay, as my target by end of this september aku dapat cecah followers sebanyak 250.tapi tapi tapi aku dah berjaya mencapai nya.ALHAMDULILAH.
hasil titik peluh blogwalking ,beramah mesra sana sini..hahahhaha..
btw,bunch of millions thanks pada yang sudi follow blog yang banyak kekurangannya yang takde lah gah mana.hahhaha.
dan jugak thanks pada yang buat segmen, contest dan give away dengan cara itu ain dapat ber'networking' sesama bloggers..
dan dan dan terima kasih pada yang sudi terima dan percaya ain as sponsor for give away
dan dan dan dan terima kasih pada blogger yang sudi terjah blog dan drop your comments.
oh last last last, can can can i aim to reach 1000 follower end of october ? *nak cabar diri sendiri..

oppppsss,,,,koranggggggg joinnnnnn cepat give away nie...sebab ain pon sponsor jugak..

No comments: