Monday, October 28, 2013

Red Velvet Cake

 

siapa dekat sini pengemar red velvet?
nampak red velvet jer terus jadi hantu..dapat red velvet jer siap jilat jilat sudu lagi.hahhaha.owh, ain bukanlah penggemar red velvet actually..entah, mungkin tekak nie lebih kepada coklat cake hehehhee.
TAPI,,,,
yang menjadikan ain terjilat jilat sudu bila dapat merase red velvet SECRET RECIPE.sedap sangat..sebab before this rse cake red velvet semua tak sedap..tapi yang SR punye sedap sangat..serius.. cube korg try,komfom nak makan berkali kali.auwmm..
JOM LAYAN GAMBAR..HAHHAHA.

 

klik sini kalau nak tengok dekat website nye : RED VELVET SECRET RECIPE

10 comments:

Nasuha said...

Sy blm prnah rasa red velvet tp selalu dengar.... kek red velvet d secret recipe mahal tak?

Nao Mei said...

nyum-nyum...hihi...serius cik akak bukan pengemar kek yang ada cream aising...hihi

Nik Azidah said...

tak pernah try lagi yang SR punya....kena beli ni...

siti rahmah said...

betul, selalu yg org buat x berapa sdp skit...SR punya mmg sdp..dah rasa dah..

Niesa said...

niesa pn bkn penggemar red velvet..mungkin sbb xjumpa lg yg sedap kot..hihih..kalau g secret resepi konfim carik durian cheese..

farhana effa said...

Salam perkenalan...
wah sedapnya...
jemput visit and follow me back :)
http://wwweffafarhana.blogspot.com/

Lieya Yaya :) said...

dah byk kali rasa red velvet cake ni :D one of my favourite :D

Tukang Karut said...

aku lagi suka tiramisu kot...

wanariahamiza said...

Tak pernah rasa red velvet sebenarnya. Nampak menyelerakan, cuma kalau dah pergi beli kek, coklat juga yang dibeli. Hehe

Sally Samsaiman said...

best kan RVC kat secret recipe...sally suka!!