Monday, November 4, 2013

Double F BerTWEET

Assalamualaikum and hello awak awak semua. It's already november yeah.. cepat sangat masa berlalu..At this time, ain sekarang suka blogwalking and find the blog yang really inspire me untuk move on dan lebih serius berblogging. One of the lucky blogger is Fatin Diana. Oh,what actually she really inspire me sebab ain selalu nampak nama dia buat giveaway, partnering buat give away.. dan itu membuat kan hati ini tercuit nak stalker betul betul blog dia.hehehhe.. Not just that, i do feel to interact with her, hehehe. and look our conversation from Twitter:

 
the conversation start with this

and is goes with this.. thanks FD sudi layan ;)

Oh,the title mention about double F is it? Just wanna let you all know, my name actually start with F. Farahain. hence, jadilah, double F bertweet.hehehhe.


http://www.fatindiana.com/ 
*tekan je banner comel dia nie untuk view blog dia.

**i do feel to has a short name mybe so that kengkawan blogger akan familiar..when they mention about , 'blah blah blah' , oh, i know the blog..  ;)

1 comment:

Dianaa said...

Ihik! Ada nama fd lah. Malu kite tau. Kite ni blogger biasa2 je pun awok ^^
Thanks utk entri ni