Saturday, August 24, 2013

Jejak 500 Followers


MEGA GIVEAWAY BY DJH & AHKAK GOJESS



Assalamualaikum dan salam sejahtera. Angah dan Ahkak Gojess kali ni telah bekerjasama untuk membuat MEGA GA.Kenapa mega ga?? Sebab hadiah yg sangat2 best!! :D





GIVEAWAY ni akan berjalan selama 2 minggu sahaja!! :D

Syarat-Syarat Menyertai GIVEAWAY ini ialah:

  1. FOLLOW Blog penganjur AHKAKGOJES & DJH, Add To Circle Google +Mohamad Khairil dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Wajib LIKE.FOLLOW blog sponsor2 berikut.
  3. Buat entri bertajuk MEGA GIVEAWAY BY DJH & AHKAK GOJESS
  4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini. *WAJIB
  5. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual

BLOG PENGANJUR*WAJIB

BLOG SPONSOR*WAJIB

Add To Circle Google Kathy Rbain

LIKE FANPAGE SPONSOR*WAJIB


FOLLOW TWITTER *WAJIB

SILA KLIK UTK LIHAT HADIAH

SENARAI PESERTA
Harap korang support GA Angah dengan Ahkak Gojes ni :D

segmen blogwalking MERDEKA bersama ayuinsyirah

 ***tekan banner untuk join***
kite senegeri dengan ayuinsyirah
as for sure
negeri
JOHOR DARUL TAKZIM
 
~harimau selatan~

Back To Basics Giveaway




http://4.bp.blogspot.com/-fpkh728iFT0/UgZBw-RTA0I/AAAAAAAADGI/DrAuteM8k3M/s1600/giveaway.png



tag : 
http://lienliedot.blogspot.com/
http://sayasyiera.blogspot.com/
http://ikalib.blogspot.com/





Thursday, August 22, 2013

Segmen Bloglist www.kanvasdakwat.com

"Segmen : Pencarian Bloglist SETAHUN by ifah dafila"

Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan September dan November 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 Ogos 2013, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

"FIRST MINI GIVEAWAY BY LOLLISTA"






KLIK BANNER UNTUK JOIN

Senarai hadiah:
3 x RM5 topup| 3 x RM5 topup | 1 x Butterfly embroidery shawl | 2x RM5(Cash/topup)

First mini giveaway dianjurkan oleh SimanisLollista dan disponsor oleh Hassetiqa , SuriaHaserinah
dan Ain Sahara


Giveaway Pertama yangbaik Ogos 2013

Segmen Semudah 1,2,3 by cik nieda

"Segmen : 1st Segmen Singgah Blog Saya 2013"

Segmen Gempak Mieza Jhaa K




Assalamualaikum bloggers.. Akhirnya segmen yang dijanjikan dan ditunggu-tunggu tiba jua. Ini adalah segmen pertama saya yang diharapkan agar segempak tajuknya. Bermula hari ini pukul 1:00 tgh hari dan berakhir pukul 1:00 tgh hari esok. Anda semua dijemput join.

Syarat-syarat penyertaan :
1. Add to circle Google+ Mieza Jhaa K dan like Fanpage Mieza Jhaa K
2. Buat entry bertajuk "Segmen Gempak Mieza Jhaa K"
3. Copy coding yang telah disediakan dan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publish entri.
4. Tinggalkan URL entri di kotak komen.

Ganjaran Segmen :
1. 10 blog bertuah yag dipilih sendiri oleh saya akan direview salah 1 dari entri terbaik mereka. Kepada yang terpilih nanti, sila tinggalkan URL entri terbaik anda.

2. 25 blog yang bertuah berpandukan RANDOM.ORG akan diletakkan di dalam bloglist khas bermula 23 Ogos hingga 23 September 2013. Dan kepada yang bertuah nanti diminta agar meletakkan blog Mieza Jhaa K ke dalam bloglist anda juga.

Jom kita meriahkan segmen ini.


September Giveaway by www.cikyaya.my


klik banner untuk join

Wednesday, August 21, 2013

Sunday, August 11, 2013

"Segmen UP follower by Kawaii Gurlzz"

http://3.bp.blogspot.com/-VGQIdSFLEno/UgWl9EvNoYI/AAAAAAAABDA/ecnrmKOqnfM/s1600/1st+segmen.jpg

Segmen Cuti Raya

KLIK BANNER NAK JOIN
DATELINE :7/8/2013-17/8/2013

assalamualaikum.
hari ini mas akan lancarkan GA mas untuk kali kedua.harap-harap mendapat sambutan la walaupun orang dok sibuk nak raya.haha..syaratnya senang sahaja.tekan nie,tekan tu,dah siap...

syarat-syaratnya:
-warganegara malaysia
-ada blog & fb
-FOLLOW,LIKES AND LAGI2 
-copy koding dibawah dan pastekan
-letak tajuk "Segmen Cuti Raya oleh Mas"

Sekian Terima Kasih..









"Saya nak duit raya Cik Misya!!!"

 

"semua orang bile beraya mesti nak duit raya tak kira lah yang muda ke yang tua ke semua nak nak nak sangat berlumba lumba kumpul duit raya.sapa paling banyak kire dia paling hebat paling banyak kunjung mengunjung atau pun rezeki dia dapat duit raya yang nilainya tinggi tinggi..kenangan duit raya paling banyak rse RM250 kot tahun  bile entah tak ingat lah kot itu yang indahnya tapi yang kurang indah rsenya tahun nie kot tak dapat duit raya langsung sebab dah 22tahun kot dan begitu lah meningkat nya umur kita berkuranglah koleksi duit raya kita...insyallah bile ade rezeki lebih memang nak bagi duit raya tapi untuk kali nie "SAYA MEMANG NAK MENANG DUIT RAYA DARI CIK MINSYA". -akuainkausiapa.blogspot.com ;)

saya memang akan tag 'my soul sisters"

SEGMEN KUNJUNG-MENGUNJUNG BERSAMA AYUINSYIRAH


"selamat hari raya to all the bloggers..makan memanglah boleh banyak banyak tapi kena control jugak yer..tangkap gambar pon jangan nak sama je posing duck face buatlah posing makan time mulut tengah ngangaa ker..bahahhaha.jaga diri semua" -akuainkausiapa.blogspot.com :)

Saturday, August 10, 2013

Ramadhan Giveaway by Asma' Sah

Mini Giveaway by Farhan Kerewx


TEKAN BANNER!

Syarat-syarat:
  1. Terbuka kepada semua blogger warga Malaysia sahaja.
  2. Follow Blog Farhan Kerewx, follow twitter Farhan Kerewx & like fanpage Farhan Kerewx
  3. Wajib follow blog, like fanpage dan follow twitter semua sponsor. (Rujuk senarai sponsor)
  4. Buat entry bertajuk "Mini Giveaway by Farhan Kerewx" dan jangan lupa backlink.
  5. Copy coding yang telah disediakan dan paste ke ruangan HTML dan publish entry.
  6. Tinggalkan URL entry anda diruangan komen sahaja. (Cbox tidak terima)
Senarai sponsor:


Follow Twitter Sponsor:



Klik Iklan Sponsor:



Senarai Hadiah:

  • Keychain Korea x1
  • Necklace Owl x1
  • Shawl x2
  • Keychain x1
  • Long Necklace x1
  • Keychain Felt x1
  • Bloglist x5
  • Twitter Background x5
  • Header x2
  • Top up rm5x2
  • Top up rm5x1
  • Top up rm10x3
  • Top up rm5x2
  • Top up rm5x4
  • Top up(celcom/maxis) x1
TAMAT: 18 OGOS 2013/ JAM 11:59 PM.




"Mega Top up Giveaway by Arni dan Madihah"


KLIK BANNER UNTUK JOIN !!

Giveaway ini dianjurkan oleh Arni dan Madihah dan disponsor oleh Aina Hanani , Nur Rahimah , Amyma , Shuhada , Anis Amira

Senarai hadiah yang awesome !

Top up 10 x1 = Amyma
Top up 10 x2 = Aina
Top up 5  x4 = Rahimah
Top up 5  x4 = Shuhada
Top up 10 x2 = Anis
Top up 10 x1 = Arni

Top up 5 x x5 = Madihah

Jumlah = Top up 10 x6 dan Top up  5  x13

Jom meriahkan giveaway ini ! :D

saya pengguna Maxis dan Celcom :)

Holiday Giveaway by Nurin Aireen

Friday, August 2, 2013

Mini Giveaway by Nurin Aireen



KLIK BANNER UNTUK JOIN


Giveaway ini dianjurkan oleh Nurin Aireen dan ditaja oleh para sponsor hebat iaitu Mizna Online ShopSiti Nur TampawanSyiera FirdausFatin DianaHouse of WNSAlyaa NajlaaNur FarahudaNur RahimahElih JapaharCik Hawa SD, Areena dan Anis Amira

25 PEMENANG DICARI. MUNGKINKAH ANDA YANG BERTUAH? TUNGGU APA LAGI? JOM MERIAHKAN GA NI!

TERJAH HADIAH KAT SINI
2x BLOUSE UNTUK 2 TOP REFERRAL!!



Tarikh mula : 28/7/13
Tarikh tamat : 3/8/13 *seminggu sahaja*
Pengumuman pemenang : 4/8/13

"KLIK-KLIK SYAWAL BY CIK AKAK COMEL"

GIVEAWAY RAMADHAN







Giveaway ini bermula pada 15/07/2013 dan akan tamat tepat pada 15/08/2013 .
Terdapat sebanyak 33 hadiah yang ditawarkan seperti Blouse peplum , shawl , jam tangan , topup , coklat oreo, tasbih digital , mask serta banyak lagi .



jangan lepaskan peluang ! cepat , sebelum tarikh tamat .




Thursday, August 1, 2013

GA Ramadhan & Birthday Wawa by Wawa Ashihara

 


"a very happy ramadhan and birthday. may ALLAH always bless you. be a good girl to your family,friends and also to all the blogger. balloons as refer to your birthday and mercun as refer to ramadhan :) will sending your way along with good wishes and hoping that all your presents will give you much pleasure ,and when its all over, the memory you'll treasure.have a great day"