Thursday, January 23, 2014

Segmen Blogger's Birthday by Invisible Me


apa yang ain mahu nanti ? memandangkan this coming 8th February ain akan berumur 23 tahun , nak wish sekurang kurangnya dari 23 blogger kalau lebih lagi seronok dan kasi semangat sikit lagi lagi yang dah pun berumur lebih dari 23 ni . Bukan apa , tak ready lagi nak masuk 23 tahun. hahaha. 
jadi , mohon save dalam kalendar and 08 . 02 . 2014 ni ya ! :)

pssst ; nak join ? klik je banner tu ye !

5 comments:

Invisible Me said...

Terima kasih join. Nanti IM senaraikan :)
Percuma baucer diskaun untuk semua pembaca blog IM kat SINI

Nurfaezah Abdullah said...

selamat bersegmen ^^ waa kita sebaya hehe i also born in 1991

Abak Lorong Cinta said...

gud luck ^_________^

nana kimie said...

happy belated birthday :-) dari segmen yg sma.heee...

Invisible Me said...

IM salah seorang dalam senarai 23 tu harapnya tau. Sorry lambat. February's Blogger untuk wish yang panjang sikit :)