Wednesday, January 8, 2014

Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..



klik banner kalau nak join! oh ye, 8FEB bday saya.. ade sbulan je lagi nak 23tahun.hehehehe ;)

52 comments:

Nurul Faiz said...

selamat bersegmen :)

Abak's Role said...

Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
Abak Follow sini ^_^

Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
senarai peserta :

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

hajar said...

salam ukhwah & slmt bersegmen... :)

Nao Mei said...

good luck dik :)

Karimah Zulkafali said...

Follow sini dan mohon follow back :) Datang dari segmen yang sama ^_^

http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Budu Bilis said...

Assalamualaikum. Saya singgah dari segmen yang sama. Salam kenal. Done follow you

Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah

Cik Puan said...

Salam ukhwa...done follow awak..datang dari segmen abak
http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

MyCherita said...

datang dari segmen yg sama..salam ukhwah.. :-)
http://thescreammer.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Nurul Hidayah said...

Salam ukhwah... bw dari segmen yang sama^^
http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Nur Dinie Edzafirah said...

jemput join :) http://cocopinkylover.blogspot.com/2014/01/tomodachi-big-giveaway.html

Denaa Kiddo said...

Singgah dari segmen sama :)
Follow sini :)
http://didi-the-kaito.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Atif Farhah said...

Assalam perkenalan ..
BW dan singgah dari Segmen yang sama .. gudluck ye ..
jumm balas2 terjah ..
Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

Liana Sulaiman said...

dari segmen yang sama

http://lianasulaiman96.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

@ainimdarif said...

salam perkenalan :) dari segmen yg sama. done follow sini..

http://just-myyself.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Farah Waheda Wahid said...

datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan...

http://www.bubblynotes.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Engku Muzahadin said...

Gemawan senja menyapa sepi,
Berkolek sampan kemudi ke hulu;
Berkayuh laju hamba ke mari,
Ke teratak ini singgah dahulu.

s.a.l.a.m.k.e.n.a.l.b.e.r.t.a.l.i.k.a.n.u.k.h.w.a.h

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

ummiaisys said...

salam..singgah dari segmen yang sama..jemput follow blog saya juga..:)
http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

AyuInsYiraH said...

ayu singgah dari segmen yg sama.. ada masa nnati singgah la ke blog ayu ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Abe Kie said...

Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Vee Sandi said...

salam ukhwah . dtg drp segmen yg sama ...
http://veesandy.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Jee Fairuz Joe said...

salam.... dari segment yang sama... jemput la ke blog saya.. oh sy dah follow :)

http://jeefairuzjoe.blogspot.com/

Maszie Fatah said...


singgah dari segmen yg sama dan follow
http://maszie.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

mayrahazim said...

Assalamualaikum.. singgah dari segmen sama... mayra follow sini yer.. jemput jalan2 ke blog mayra.. ^^, http://mayrahazim.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Jie Susanos said...

Salam.. Jie dtg dari segmen sama..
http://www.jiesusanos.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

arina abdul rahman said...

Assalamualaikum..Singgah dari segmen yg sama.Jemput singgah ke blog.. salam ukhuwah:)
done follow :)

http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

dyla atsuya said...

Assalamualaikum..hey, dtg singgah dari segmen yang sama..salam ukhwah..
jom join segmen/ GA yang lain jugak

I) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

ii) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/first-giveaway-by-che-dyla.html

Miss Aida said...

Salam, miss dari segmen yang sama ^^

:)

http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-jadi-rakan-blogger-miss.html Jom join :3

PENULIS SEPI said...

Join juga... dah follow sini. http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Muhammad Yunus said...

Assalamualaikum awak,Selamat berkenalan. Saya datang dari segmen yang sama "ramaikan follower, raikan ukhuwah" Jom kenal-kenal. Jom follow saya...

Singgah disini : -

http://mohdyunus89.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

N.A.T said...

Dari Segment Yang sama ^^

http://ayshanur.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

mimie farid said...

assalam. singgah sini dan follow dari segmen yg sama.
jemput singgah dan follow me back. =)

http://mimiefarid.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Aku Penghibur said...

Selamat bersegmen, all the best ^_^


Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

ainloly said...

hai :) singgah sini dari segmen yang sama. done follow. PLEASE followback yaa :D ain blogger baruu !! mengharapkan followers dan readers. please yaa.. followback :D.. thankyou !! mucho :*

From : http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

msredcheesecake said...

dari segmen yg sama... have fun k...

Mie Jf said...

datang dari segment yang sama follow me back... salam kenal semua http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Syuhada Baharudin said...

salam ukhuwah..
datang blogwalking dari segmen yang sama..
follow done.
all the best.

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Lea Azleeya said...

Salam Ukhuwah..
Singgah sini dari segmen yang sama..
Follow Done..All the best yaa... :)

http://sotskirt.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Ezelovesse7en said...
This comment has been removed by the author.
Ezelovesse7en said...

Singgah dari segmen yang sama.
http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Wan Maruzen Wan Husain said...

Salam singgah dari segmen yang sama...comel header tu...#1166

http://wanmaruzen.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

~aku-mass-naim~ said...

salam perkenalan...... saya dari segmen yang sama.......

http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

jom singgah dan follow blog saya.... tq....
btw saya dah follow blog awak dah...

Nanie said...

Singgah dari segmen yang sama... All the best!
http://naniedean.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Ade Arif said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhuwah
Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

amira solehudin said...

Datang dari segmen yang sama ..
Mira dah follow awak jugak :)
Jemput datang ke blog Mira

http://gadizspectacles.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

pjie said...

Dari segmen yang sama, datang blogwalking dan followed.
http://pjiekun.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html
Salam perkenalan…

Hana Jalil said...

Singgah kat sini dari segmen yang sama :) Hana Follow sini If belum follow :)

http://justforfund.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

cik sweety said...

datang dari segmen yang sama ^^ done follow you dear ^^

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

salam ukhwah ye ^^

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi …
Jalan-jalan dari segmen yang sama …
Good Luck …
Meh jalan-jalan kat sini jugak ...
Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..

munirah rahman said...

All the best :)
Dari segmen yg sama

Pha Is said...

salam ukhwah... datang singgah sini dari segmen yg sama.

Mutiara Subuh said...

assalamualaikum, saya dari segmen yang sama..:) salam ukhwah dari saya...

all the best !!!

Jom blogwalking :)

http://mutiarasubuh1.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Fiza Rahman said...

Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html