Saturday, February 8, 2014

8 Februari : Selamat Hari Jadi ke-23


Assalamualaikum and yeah ! Its my sweet 23 birthday ! Wohoo , thanks especially mereka yang dah wish . Ada yang wish in advance lagi ! And my bestfriend yang berusaha menjadi yang pertama . Thank you so much . Abang gua pun siap main gitar nyanyi versi mandarin dengan jepun . Kahkahkahkah .

Well , susah sebenarnya nak senyum sebab aku dah tak boleh dengar ucapan hari jadi dari ibu aku . Ibu , walaupun ibu dah tak ada dekat dunia ni , ain tetap nak cakap terima kasih ibu sebab melahirkan ain . Insyallah , janji ain dekat ibu untuk jadi anak yang baik akan ain pegang sampai akhirat .

Wohoo ! Malas nak sembang banyak . Cuma mampu ucap rasa syukur kerana sudah berusia 23 tahun

Hello sweet twenty three nur farahain !

15 comments:

nurul zafirah said...

sanah helwa ^^

shahida rahim said...

selamat hari jadi :)
moga2 hari mendatang dilimpahi lg rezeki..amin..

Nadya Dyana said...

Selamat Hari Lahir ^^

nadia said...

Selamat Hari lahir. Semoga diberkati Allah. Semoga apa yang diimpikan tercapai :)

Syaza Afrina said...

Happy Birthday ~

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Badlishah Azman said...

Wahh! Happy Birthday.

Zayani Zulkiffli said...

happy birthday :)
http://nurulzayani.blogspot.com/

Farah Arina said...

happy birthday n hv a blast! hehe harini pun birthday my mum. :)

sYiRa LoKMaN said...

sanah helwah :)

Bahrain said...

Selamat hari jadi, semoga panjang umur murah rezeki selalu.

Marou Apple Hijau said...

selamat hari lahir ya. semoga panjang umur murah rezeki. amin

Ayu Zulkifle said...

Selamat Hari Lahir.. =)
Jom singgah http://ayuzulkifle.blogspot.com/

ain syafieqa said...

salam kenal..singgah dr segmen bloglist aimi.happy 23..=)http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html

tenku butang said...

hepi besday.. jom join GA teman.. =)