Saturday, February 8, 2014

8 Februari : Selamat Hari Jadi ke-23


Assalamualaikum and yeah ! Its my sweet 23 birthday ! Wohoo , thanks especially mereka yang dah wish . Ada yang wish in advance lagi ! And my bestfriend yang berusaha menjadi yang pertama . Thank you so much . Abang gua pun siap main gitar nyanyi versi mandarin dengan jepun . Kahkahkahkah .

Well , susah sebenarnya nak senyum sebab aku dah tak boleh dengar ucapan hari jadi dari ibu aku . Ibu , walaupun ibu dah tak ada dekat dunia ni , ain tetap nak cakap terima kasih ibu sebab melahirkan ain . Insyallah , janji ain dekat ibu untuk jadi anak yang baik akan ain pegang sampai akhirat .

Wohoo ! Malas nak sembang banyak . Cuma mampu ucap rasa syukur kerana sudah berusia 23 tahun

Hello sweet twenty three nur farahain !

15 comments:

nurul zafirah said...

sanah helwa ^^

shahida rahim said...

selamat hari jadi :)
moga2 hari mendatang dilimpahi lg rezeki..amin..

Nadya Dyana said...

Selamat Hari Lahir ^^

nadia said...

Selamat Hari lahir. Semoga diberkati Allah. Semoga apa yang diimpikan tercapai :)

Syaza Afrina said...

Happy Birthday ~

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Badlishah Azman said...

Wahh! Happy Birthday.

Zayani Zulkiffli said...

happy birthday :)
http://nurulzayani.blogspot.com/

Farah Arina said...

happy birthday n hv a blast! hehe harini pun birthday my mum. :)

sYiRa LoKMaN said...

sanah helwah :)

Bahrain said...

Selamat hari jadi, semoga panjang umur murah rezeki selalu.

Marou Apple Hijau said...

selamat hari lahir ya. semoga panjang umur murah rezeki. amin

Anonymous said...

Selamat Hari Lahir.. =)
Jom singgah http://ayuzulkifle.blogspot.com/

ain syafieqa said...

salam kenal..singgah dr segmen bloglist aimi.happy 23..=)http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-masuk-bloglist-misya.html

tenku butang said...

hepi besday.. jom join GA teman.. =)