Monday, February 17, 2014

Hadiah Untuk Mereka Birthday February !

Ahaaa , siapa lahir bulan februari angkat ibu jari kaki ! Haha . Just kidding , oh seriously , for those who celebrate their birthday on february .. YOU are the lucky person .

Same goes to me .. Yeay , dapat hadiah selepas bershopping .. Dekat mana ek ? Macam mana nak dapat ni ? Hmm , sabaq sat . Kasi ain explain satu satu .

Firstly , korang kena pergi bershopping di Galleria @ Kotaraya di Johor Bahru , Johor .
Alamat : Jalan Trus , Johor Bahru
Alaaa , korang ada GPS kan . Haaa , pi cari .. Paling nak senang tengok je signboard ke Pusat Bandaraya Johor Bahru .

Dah sampai situ , korang shopping shopping la dulu .. Syarat syarat nak dapat hadiah , yelah , nama pun masuk shopping mall makanya kena la shopping dulu minimum RM 20 . Dah dapat resit , berlari lari ke customer service nak tebus hadiah . Chop ! Hanya pada mereka yang lahir pada bulan Feb je. Jangan lupa bawa I/C . Ahaa , its gonna be untill 28th February . So , lets grab the chance to win.
Eh eh eh , anda dah tebus hadiah , weeee , dapat snap gambar . And wehoo , gambar anda will be publish at Official Facebook : facebook.com/GalleriaKotaraya

So , anda tak nak ke dah bershopping , lepastu dapat hadiah , lepas tu dapat tangkap gambar , lepastu gambar anda di official facebook shopping mall itu ? 

Well , let' share the love with Galleria@Kotaraya Johor Bahru . :)
Eh chop , kasi LIKE jugak , itu facebook page yer. 

8 comments:

Farah Waheda Wahid said...

happy birthday kepada sesiapa yang lahir di bulan February...

Cik Itah@RRP said...

salam. happy birthday buat mereka yang lahir dibulan Februari ni..

p/s sy lama lagi huhu bulan9..

Nao Mei said...

Untung nya.

mama amir said...

saya lahir bulan February...tapi nak bershopping di Kota Tinggi, tak dapat la rasanya..
apa2pon thanks for the greeting & information...^_^

Zayani Zulkiffli said...

alaa. birthday bukan bulan Feb la.

http://nurulzayani.blogspot.com/

intan payung angry bird said...

lahir bulan february dah. tp sayangnya sy bukan warga johor. =( kalau nak ke sana semata-mata utk shopping & dapat hadiah mmg tak laahhh nampaknya hahha.

btw, happy belated birthday utk awk ^_^ jemput singgah

akuorangkecilengkauorangbesar.blogspot.com

Ayu Zan said...

lahir januari la plk. hehe..

Karimah Zulkafali said...

Alaaa, dekat Johor je ke? Nak jugakkk :(