Tuesday, February 4, 2014

Misi 1111 Berjaya !

Assalamualaikum and hello to all the readers . Yeay ! Alhamdulilah misi nak mencari followers ke 1111 dah tercapai . It takes about 5 days kot nak cecah 1111 tu . Let 's recap sebelum misi tersebut berjaya .

So kepada yang bertuah itu , ini review blog awak ya ! Sebenarnya bagus jugak kita mencabar diri sendiri . Dari situ , kita akan tengok perfomance achievement kita dalam dunia blog ni . Not just that , kita jugak akan berusaha dan work hard untuk mencapai apa yang kita target kan itu . So , my next challenge would be some unique followers number 1234 . Ahaks ! Bila agaknya tercapai ? Sama sama kita nanti kan . I need about 100++ to win this challenge . Okay , nak pasang strategi ! Hehehe .

Maaf sebab entri ni agak lama terperap ! sebab followers setakat ini Alhamdulilah , 1137 . Hee! Dah lajak jauh dah ni ! 


Abe Kie : Style, Quality, Excellence 

  so , ini lah pemilik follower 1111 akuainkausiapa.blogspot.com
TAHNIAH ! hehehe .

So , basically apa yang ain tengok dalam about me pemilik blog ini ialah menggunakan gelaran "Daddy Zuki" yang berusia 40 tahun merupakan cikgu bahasa inggeris ! wohoo ! good morning sir ! hahaha . 
bila Daddy Zuki ni tak sibuk , dia suka membaca , Makan ( itu hobi ke tabiat ke ) hahaha , of course surfing internet . I bet , most of the blogger memang jenis suke explore internet right !

so , kalau nak learn more in English boleh la rajin rajin singgah blog Daddy Zuki ni . oh , bukan itu saja , dalam blog ini juga ade dikongsi kan tips , info info yang bagus , tazkirah tentang kehidupan , agama yang sememangnya kita perlu untuk memperkukuhkan lagi diri kita untuk menempuh hari hari yang datang .

jadi ! misi seterusnya mencari pemilik 1234 !! siapakah yang bertuah ? ;)

2 comments:

Shafiq Hashim said...

Tahniah...

Jum Join Mini GA ~

http://shafiqhashim.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-by-wwwaimanazizcom.html

Abe Kie said...

Salam Ain. Thanks very much. X sangka pulak dpt no bertuah tu... 1111. Hmmm..tq sbb buat review blog sy. Blog sy simple je. sy menulis ni utk mengisi masa lapang n kenal kwn2 baru di alam maya esp blogger. Happy blogging ye, cik ain... may your dream to achieve the lucky no i.e. 1234 will come true shortly...