Friday, February 28, 2014

Saya Suka Join Contest , Giveaway !


Ain tengah open for joining contest , giveaway , segmen . TAPI dekat FACEBOOK , TWITTER je or website ! Dekat blog sekarang ni , dah banyak sangat . Tak larat nak update plus dengan kekangan yang ada . Laptop rosak ! :(

Lagipun , ain memang join group facebook yang special for contest , segmen , giveaway ni dekat blog . So , secara tak langsung ain memang tau . Tapi , kalau rasa nak ajak , tag je and mention dekat fb ke , dekat chat box okey ! Tak marah pun . Hahahaha. Kalau ain rasa berminat , ain join okay !

Oh , kepada online shop , blogshop yang buat contest , giveaway , segmen yang basically tak ada dalam blog .. Feel free to invite me !
Kepada produk produk atau servis atau bisnes yang BERSESUAIAN , I am open for sharing my details and information as it include the terms and conditions of the contest .
Because as a freelance marketer , i do love to know more and more of the products, services or business that suitable for me .

Jangan malu malu jangan segan segan !
Drop it your advertisement , website , link through my email : farahain8291@yahoo.com.my
Or just leave it your comment here .
Or my personal facebook : facebook.com/ain8291

*setakat ini , dah selamat join 2 contest dari FreshKon dan jugak Nivea . Mungkin brand brand lain yang nak cari product review , testimoni ,, feel free to inform me !

1 comment:

Kisah Nenot said...

owh...ain. kalau macam tu

jom join ga nie pulak :)

http://kisahsinenot22.blogspot.com/2014/02/1-topup-giveaway-contest.html

tq :)