Thursday, February 27, 2014

Tips Khatam Al-Quran dalam 1 Bulan

Assalamualaikum . Ahaaa , nak share tips yang ain print screen . Ala , dapat hasil daripada scroll facebook lah . As for now , ain lebih kepada add friend and follow mereka mereka yang selalu post perkara perkara positif , yang kerja dok maki hamun kutuk mengutuk  komplain sana sini tu harap maaf ain akan ignore dari pembacaan . Sebab apa ? Minda kita ini ibarat mesin , kalau kita sentiasa service dia dengan benda yang tak baik , automatik cepat rosak. Lepastu relate dengan hati pulak , jadinya ain tak nak mesin ain nie cepat rosak. Hehehe . Tak salah kalau setiap hari kita topupkan ilmu ilmu baru dalam diri kita secara tak langsung akan bersihkan hati kita .

So , ini lah tips nya... Jom kita try nak !. Ya ALLAH , mohon kau buka kan hati aku , yelah .. Banyak sangat duniawi sampai kadang kadang jadi alpa .

2 comments:

ain syafieqa said...

Good sharing..nak jadi positif kita kena jadi baik,buat,fikir dan cakap baik2 je.hehe

Yuyu Zaza said...

tips yang bagus ya

Budak Blogspot -> http://www.budakblogspot.com/
Penuh dengan info Blog, Tutorial & SEO