Saturday, March 15, 2014

BISNES OH BISNES : Crown Guara Honey Cafe


Setiap hari , kita pergi mana mana je mesti dengar "bang , kopi 1. nak yang kaw kaw punya"
Tapi , kita yakin ke kopi yang kita minum tu mengandungi khasiat? 
Sebabnya , apa yang kita minum , apa yang kita makan mesti kena tahu apa khasiatnya kan .
Mai nak ceghita kat ampa semua *tetibe loghat utagha mai dah*
Selain berkhasiat , penting juga untuk mengurangkan kolestrol  dan dapat memberi tenaga.
Dah kalau ampa minum takdak khasiat , lagu mana nak beri tenaga , dah takdak tenaga senanglah nak dapat penyakit kolestrol tinggi .
Jadi , dengan Crown Guara Honey Cofee ini 3 in 1 khasiat dia 
Memberi Tenaga
Mengurangkan Kolestrol
Berkhasiat
Bukti , ramuan dalam kopi ini mengandungi :
Guarana
"Guarana adalah kunci awet muda dan sumber tenaga keremajaan yang utama."
Ia juga menggalakkan metabolisme organ badan dan memperbaiki tisu organ dalaman. Ia sejenis buah yang dapat mencegah arteriosklerosis, menguatkan jantung, berkesan terhadap sakit kepala dan neuralgia."

Red Beet
"Kajian menunjukkan ia meningkatkan pertahanan semulajadi tubuh dalam hati dan memperbaiki sel-sel pertahanan badan. Ia juga mengandungi silika, penting bagi kesihatan kulit, kuku, ligamen, tendon dan tulang."
Ia juga baik untuk jantung , menghidari cacat lahir, mencegah kanser tertentu, mencegah masalah pernafasan, mencegah katarak , mengelakkan strok.



Kalau nak cuba , pi beli sepaket dulu .. chop ! kalau nak pi kedai kopi , ngeteh petang petang , sarapan pagi ke , tanya dulu "bang , ade jual crown guara tak?'
yelah , produk baru kan . tak tanya mana nak tau ade ke tak . 
"kalau ada , bancuh sepaket" , kalau sedap , tambah lagi sepaket ..

Kilang pun dekat pahang , orang orang pantai timur tu , apa tunggu lagi .. 
Cepat jadi mereka yang terawal merasainya !
Berita baik juga pada mereka yang nak buat side income ke part / full time :
Crown Guara Honey Cafe
sedang mencari agen & dropship ..
Jadi, apa tunggu lagi ... Jangan lepaskan peluang berharga ini .

Facebook Page : Vizap Marketing
kalau nak tanya personally , pun boleh juga ..
Facebook : Halim Asmawi

2 comments:

Dzureen Darwis said...

Housemates saya semua tak minum kopi, saya sorg je minum hehe

Qaseh Wee said...

semoga bisnes semakin maju ...