Tuesday, March 11, 2014

Boleh Kasi Tips Tak ?

Okay , cerita macam gini . Macam mana nak dapatkan 1 entri sekurang kurangnya 1000 yang melihat entri itu ?
Sebab ain nak cabar diri untuk dapat kan 1000 viewers 1 entri khas yang bakal ain buat . okey , TAK NAK yang entri pasal tonton online drama , download movie , gosip sana sini , berita sensasi , TAK NAK !

Boleh Kasi Tips Tak ? wahai blogger blogger lagi lagi yang dah  PAKAR lama dalam dunia blogging ni .
Drop your comment okay ! Thanks !

**Nak delete lah giveaway , segmen , contest yang ain dah join sebelum sebelum ni
Chop ! Ain antara 40 blogger yang bertuah ~~ nak tahu ?
TEKAN SINI :)

2 comments:

TeTo YakSa said...

Huiiyoo.. tahniah ah sbb jadi yg bertuah tu,,.heheh.. pasaL 1000 viewers tu, x tau la pulak... sebab, kita ni pun Blogger Beginner jak masih.. hehe..tapi kalau mencuba pun apa salah nya.Mungkin boleh mencapai sasaran.. betuL tidak?? selamat maju jaya. heheh

sYiRa LoKMaN said...

1000? ta surela..maaf ye:)bagus..
elakkan gosip2, review drama tu ye..nnti mcm ajak org tgk cte ta elok je :)
...MAAF tak sempat nak terjah semua entry..rindu nak blogwalking..
jom singgah blog syira ..doakan untuk MH370 :)
# Puisi- MH370 Pulanglah ! #