Social Networking Yang ANDA Akan OPEN Setiap HARI

6:20:00 PM

Majoriti kita kita ini akan online punya lah . paling sekejap pun 10 minit kan. ke paling sekejap 30 minit ? ke lebih dari itu? ahaks! so , saja nak tanya !

Social Network yang mana yang AKAN korang buka setiap hari ?
Ain akan wajib online
*Facebook
*Twitter
*Blog

Facebook 
#cedok , copy paste , cuci mata KATA KATA POSITIF , KATA KATA SEMANGAT .
sebab nak aura aura positif melekat dekat minda ain . oh , masalah , mencarut , maki hamun malas nak layan dan malas nak baca sebab semua tu NEGATIF , ain tak nak serap elemen yang hanya akan buat keladak kotor dalam hati ain.

Add / Follow personal FB : ain8291
Business FB page : ZFApartner

Twitter
#lebih kepada ayat ayat yang ringkas , ain akan favorite dan retweet . mana yang dirasakn TAK PERLU BACA , scroll cecepat dan refresh terus.

Follow Twitter : farahain8291

Blog
#kalau tak buka blog setiap hari , itu bukan Blogger dik nun . hahaha. Kalau cerita pasal retis gosip merapu , malas dah nak baca .kadang kadang baca juga , tapi kurang kurang kan lah .

yang ni tekan je button FOLLOW dekat atas tu yer !

======================================================================
TIPS : add & follow mereka mereka yang selalu update perkara perkara positif , percayalah , jika anda selalu absorb dan baca benda benda yang elok , secara automatik diri anda akan sentiasa positif.

Ain dah buat , ANDA bila lagi ?

-NF-
AkuAinKauSiapa.Blogspot.Com
farahain8291@yahoo.com.my

You Might Also Like

2 comments

  1. salam. betul tu ain. kita kena gunakan laman sosial spt fb n twitter utk jln kebaikan aje.

    ReplyDelete
  2. Kak Ain mungkin boleh like page StyloIslam di facebook, semoga dapat manfaat bersama. ^-^

    ReplyDelete

Ain nak ucapkan terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Segala penulisan dan kandungan di dalam blog ini ialah dari ain dan rakan kenalan sekeliling serta dari carian google.

Nota cinta :
Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”. Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”. Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa” . Hahaha.

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com

JDT BLOGGER

SUPPORTERS