Thursday, April 3, 2014

1234 Dah Followers Kita !!

Bentang red carpet kejap untuk followers ain yang ke 1234 . nice number right !
Terima Kasih kerana sudi follow blog ain.
Target ain nak capai 2014 . sempena tahun 2014 kan.
Tekan kalkulator , 780 lagi nak kena tangkap masuk dalam kandang followers ain ni. hehehe.
Harap target untuk tahun ini tercapai.
Bila followers makin bertambah , makin semangat dalam dunia blog ini secara tak langsung , ain akan berusaha untuk memperbaiki penulisan dan ranking blog ain.
Siapa dia follower ke 1234 tu ?

Ibtisam Bt. Mohamad


Ain tengok blog dia , dia ni peminat k-pop dengan justin bieber . wohoo . memang trend budak sekarang kan. ain tak minat. hehehe. oh , blogger ini juga berasal dari kelantan .
Boleh la tengok blog dia ini

psst ; 
Ain tengah buat giveaway Sempoi sangat :

10 comments:

Nur Madihah said...

lawa nombor tu.. Saya minat kpop je, tak suka justin bibir tu XD

ikhwan yusuff said...

tahniah!!!Keep blogging...

mirza syazwina said...

taniah2,memang lawoo sungguh no tu..hihiii

Yana Nana said...

100% kelate ler memang blog dia

Affy Afiqah said...

ibtisam pun follower ika juga :)

ika nak jemput join GA ika ni, harap sudi laa ya joinkan diri eheeee :D
http://haneulafiqah.blogspot.com/2014/04/grand-opening-giveaway-by-haneulafiqah.html

Niena Reen said...

Wah tahniah! Memang kita akan lebih bersemangat bila semakin ramai followers kan! Oh moga tercapai target tu untuk tahun ini ya! :D

Sue Sopian said...

wow! tahniah ain! nice number... :)

Asha Lya said...

wahh no cantik tu jom jemput join segmen..hadiah menarik http://blogashalya.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html

Nurfaezah Abdullah said...

nice number you got there ;)

ibtisam said...

wow! tak sngke pulak...thanks ya~
segan lah pulak~~~~