Monday, August 17, 2015

Segmen 3 in 1 (Giveaway + Bloglist + Blogwalking) Rafzan Tomomi Story '15

5:07:00 PM 12 Comments
*Klik Gambar Untuk Join*

Jom Join "Segmen 3 in 1 (Giveaway + Bloglist + Blogwalking) Rafzan Tomomi Story '15" .Kali ni korang bertuah sebab ada GIVEAWAY sekali dalam segmen ni.Wahhh~ Apa hadiahnya? Apa syarat-syaratnya? sila klik gambar di atas untuk ke entri Segmen. :)

Jom Support Kawan-Kawan Blogger :)

Sunday, August 16, 2015

Entri Pertama Untuk Tahun 2015

10:27:00 PM 6 Comments
Ya ALLAH , orang dah beratus , beribu entri . Tahun 2015 pun dah sampai bulan ogos .
Tapi , aku masih terhegeh nak buat entri pertama.
.
Okey , this is funny and freaking funny yeah !
.
Aku kembali aktif semula , atas beberapa sebab.
.
Sebab nya nak jadi femes macam HANIS ZALIKHA.. OKBAII..hahahha.
.
Selepas hampir beberapa tahun aku ada blog ni barulah aku dapat idea dan konsep apa yang aku nak ketengah kan melalui blog akuainkausiapa ni haa.
.
Insyallah , idea tu akan aku laksanakan mana tahu mulut masin femes seperti HANISZALIKHA.OKBAIII. hahahhaa.
.
First thing first , bagi aku ruang untuk aku ingat dan refresh semula , apa blogger blogger selalunya buat.
.
1)BLOGWALKING
2)KEEP UPDATE ENTRI
3)RAJIN RAJIN KOMEN ENTRI BLOGGER LAIN
4)KOSISTEN
5)JANGANNNNNNN TAK MUNCUL SAMPAI TAHUN 2016 PLAK YE!HAHAHA.
.
OKBAI.
NAK BLOGWALKINGGGGGGG..

Ni gambar raya!hahaha. 
nak tengok gambar kiteww yang the very latest :
pegi FOLLOW IG KITEWW. : TEKAN SINI @farahainzfa