Segmen Awak Orang Mana?

6:23:00 PM



Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu kepada semua para pembaca . Dikesempatan yang ada ini , aku teruja untuk join seberapa banyak contest , segmen serta giveaway yang dianjurkan oleh para bloggers. Secara tidak langsung , dapat mengenali lagi lebih ramai bloggers .Cehwah !


Memandangkan segmen ini bertanya kan tentang "Awak Orang Mana?"


Jawapannya ialah saya orang JOHOR BAHRU , JOHOR
Siapa orang JB mengaku cepat . Boleh makan aiskrim dekat kilang bateri lepastu makan kacang pol . HAHAHA.


Ni pula warna kod yang diminta  : #FF0000

You Might Also Like

8 comments

  1. terima kasih sbb join :) heheehe kite sama orang Johor! Cuma saya kat Muar. Proud to be Johorean :D

    ReplyDelete
  2. Jalan2 dari segmen yg sama. :D hepy new year. and aie follow you~ #1361

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan.. Kite dulu org johor .. Tapi duduk kat kluang la.. :)

    ReplyDelete
  4. Best of luck sis.. =D akk pun join segmen yang sama..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  5. Hi qila singgah dari segmen sama hehe.
    Ahaa ramai nya johorean uhuhu
    Qila orang Gombak btw huhu.

    ReplyDelete
  6. http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/01/banner-untuk-segmen-awak-orang-mana-dah.html

    ReplyDelete
  7. http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/01/banner-untuk-segmen-awak-orang-mana-dah.html

    ReplyDelete

Ain nak ucapkan terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Segala penulisan dan kandungan di dalam blog ini ialah dari ain dan rakan kenalan sekeliling serta dari carian google.

Nota cinta :
Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”. Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”. Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa” . Hahaha.

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com

JDT BLOGGER

SUPPORTERS