Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

2:28:00 AM

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016


Oh , memandangkan aku dah lama tidak join giveaway , segmen malah aku juga jarang yang amat blogwalking , aku merasakan ini suatu idea dan aktiviti yang menarik untuk aku sertai . Memandangkan ini merupakan permulaan tahun 2016 , selayaknya aku melibatkan diri join bermacam macam segmen , giveaway yang dianjurkan oleh blogger semua .


Sebenarnya , aku secara officialnya menjadi blogger kira kira sekolah menengah tingkatan 3 rasanya , dalam blog itu aku banyak syok sendiri (padahal dalam blog ini pun aku gebang merapu juga) hahaha . Lepastu aku dah lupa password , maka aku hasilkan blog akuainkausiapa ini lah seperti yang uolls lihat sekarang . 

  • Kenapa url blog aku merepek sangat ?
Jawapannya , ialah aku jenis suka bercakap , lepastu kan aku nak url blog aku nampak macam catchy lah weh . Contohnya , "eh , aku ain ! kau siapa ? " . Faham ke idok aku terang woi ? hahaha. Excuse for my HAHAHA sebab aku memang suka gelak . The fact of being me . So , here comes my hahaha means aku tengah gelak okay . 

  • Blog akuainkausiapa ni pasal apa ek ?
HAHAHA gelak dulu . Permulaanya , aku memang tak tahu apa kebenda yang aku nak kongsi pada orang ramai . Aku selalu berperasaan like fefeling macam being Hanis Zalikha . Akhirnya , aku sedar , kau perasan la macam mana sekalipun , you still who you are ! . Makanya , untuk tahun 2016 ini , Insyallah , aku lebih selesa untuk berkongsi tentang kata kata positif sebab dengan cara ini aku dapat mempositifkan diri aku juga . Bukan itu juga , aku nak jadikan blog ini sebagai diary of my life. Doakan semoga aku lebih kosisten menulis .


Pesanan : Diazam baru (cehwah ) , aku tengah kemas kini template ,design blog aku ni haa . Kalau sakit mata , muntah hijau , sebenarnya ..memang betul lah mak bapak kau hijau !. HAHAHA . Excuse me for all the ketidakselesaan .


You Might Also Like

17 comments

  1. Salam ukhuwah & salam perkenalan,
    Datang dari segmen yg sama: Segmen Tambah Follower Blog 2016 anjuran blogger Hasrul Hassan
    SEMOGA AZAM BLOG TERCAPAI :)

    Jemput singgah blog yumida:
    http://umikasum.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  2. Keladi juga join..http://www.keladionline.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html?m=1......salam perknlan ya...

    ReplyDelete
  3. Keladi juga join..http://www.keladionline.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html?m=1......salam perknlan ya...

    ReplyDelete
  4. Good luck..Mimi pun join..hehehe

    http://mimirheem.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016_1.html

    ReplyDelete
  5. Hai..singgah dari segmen yang sama dan da follow..good luck ye!!

    http://www.qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  6. Good luck, saya pun join juga segmen ni. :)

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen. Gud luck;)

    ReplyDelete
  8. singgah dan follow 1375

    http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  9. Hai.. singgah dari segmen yang sama. Dah follow blog ni ya :-)

    http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  10. good luck, saya dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...

    ReplyDelete
  12. Salam kenal..datang dari segmen yang sama..good luck..

    http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan..
    singgah dari segmen yg sama..:)

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan dari segmen sama

    ReplyDelete
  15. Haluuu .. terima kasih ye sbb sudi join segmen simple ni dari bro HH.
    Harap apa yang diimpikan dalam dunia blog akan tercapai hendaknya.

    inFamous House Husband Blogger

    ReplyDelete
  16. hai farah, dr segmen yg sama,dah follow sini lama.good luck semoga impian tercapai
    http://jepunmari2.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete

Ain nak ucapkan terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Segala penulisan dan kandungan di dalam blog ini ialah dari ain dan rakan kenalan sekeliling serta dari carian google.

Nota cinta :
Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”. Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”. Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa” . Hahaha.

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com

JDT BLOGGER

SUPPORTERS