Saturday, January 2, 2016

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016


Oh , memandangkan aku dah lama tidak join giveaway , segmen malah aku juga jarang yang amat blogwalking , aku merasakan ini suatu idea dan aktiviti yang menarik untuk aku sertai . Memandangkan ini merupakan permulaan tahun 2016 , selayaknya aku melibatkan diri join bermacam macam segmen , giveaway yang dianjurkan oleh blogger semua .


Sebenarnya , aku secara officialnya menjadi blogger kira kira sekolah menengah tingkatan 3 rasanya , dalam blog itu aku banyak syok sendiri (padahal dalam blog ini pun aku gebang merapu juga) hahaha . Lepastu aku dah lupa password , maka aku hasilkan blog akuainkausiapa ini lah seperti yang uolls lihat sekarang . 

  • Kenapa url blog aku merepek sangat ?
Jawapannya , ialah aku jenis suka bercakap , lepastu kan aku nak url blog aku nampak macam catchy lah weh . Contohnya , "eh , aku ain ! kau siapa ? " . Faham ke idok aku terang woi ? hahaha. Excuse for my HAHAHA sebab aku memang suka gelak . The fact of being me . So , here comes my hahaha means aku tengah gelak okay . 

  • Blog akuainkausiapa ni pasal apa ek ?
HAHAHA gelak dulu . Permulaanya , aku memang tak tahu apa kebenda yang aku nak kongsi pada orang ramai . Aku selalu berperasaan like fefeling macam being Hanis Zalikha . Akhirnya , aku sedar , kau perasan la macam mana sekalipun , you still who you are ! . Makanya , untuk tahun 2016 ini , Insyallah , aku lebih selesa untuk berkongsi tentang kata kata positif sebab dengan cara ini aku dapat mempositifkan diri aku juga . Bukan itu juga , aku nak jadikan blog ini sebagai diary of my life. Doakan semoga aku lebih kosisten menulis .


Pesanan : Diazam baru (cehwah ) , aku tengah kemas kini template ,design blog aku ni haa . Kalau sakit mata , muntah hijau , sebenarnya ..memang betul lah mak bapak kau hijau !. HAHAHA . Excuse me for all the ketidakselesaan .


17 comments:

Yumida Huda said...

Salam ukhuwah & salam perkenalan,
Datang dari segmen yg sama: Segmen Tambah Follower Blog 2016 anjuran blogger Hasrul Hassan
SEMOGA AZAM BLOG TERCAPAI :)

Jemput singgah blog yumida:
http://umikasum.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Keladi Ubi said...

Keladi juga join..http://www.keladionline.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html?m=1......salam perknlan ya...

Keladi Ubi said...

Keladi juga join..http://www.keladionline.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html?m=1......salam perknlan ya...

Mimi Kyumi said...

Good luck..Mimi pun join..hehehe

http://mimirheem.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016_1.html

Ms Qiya Saad said...

Hai..singgah dari segmen yang sama dan da follow..good luck ye!!

http://www.qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Kimmie Kimmie said...

Good luck, saya pun join juga segmen ni. :)

aynora nur said...

Selamat bersegmen. Gud luck;)

anajingga said...

singgah dan follow 1375

http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Elvina Jane said...

Hai.. singgah dari segmen yang sama. Dah follow blog ni ya :-)

http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Raihanah Ahmad said...

good luck, saya dari segmen yang sama.

saljuhumairah said...

salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...

cikpinz said...

Salam kenal..datang dari segmen yang sama..good luck..

http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

husna zahidi said...

salam perkenalan..
singgah dari segmen yg sama..:)

Khamsi Abdullah said...

Singgah singgah :)

>>stanzaku<<

Asya Atien said...

salam perkenalan dari segmen sama

Hasrul Hassan said...

Haluuu .. terima kasih ye sbb sudi join segmen simple ni dari bro HH.
Harap apa yang diimpikan dalam dunia blog akan tercapai hendaknya.

inFamous House Husband Blogger

Zie Azi said...

hai farah, dr segmen yg sama,dah follow sini lama.good luck semoga impian tercapai
http://jepunmari2.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html