Sunday, February 7, 2016

38/366 : DIARY OF THE DAY -7 FEB 2016

38/366 : DIARY OF THE DAY -7 FEB 2016


   



Assalamualaikum dan hello kepada semua . Wah , esok semuanya seronok lah kan bercuti sakan . Ni pula dengar fireworks dah macam macam warna dan bunyi pompang pompang dah ini . Selamat tahun baru cina untuk yang menyambut ye ! Nak ang pau boleh ? Hahaha . Okay lah , hari ini aku nak cerita tentang :



  • Sempat blogwalking tadi !
Yeay , bestnya hari ini walaupun dapat blogwalking kejap , tapi rasa dah macam seronok sangat . Dikesempatan yang ada itu lah , aku memang gunakan betul betul singgah dan tinggalkan komen . Siapa yang ada list nama blogger , boleh lah bagitau pada ain . Senang ain nak blogwalking sekali jalan . Hehehe . Setakat ini , ain guna cara cari senarai nama blogger yang join segmen ke , giveaway ke . Sebab biasanya tu sekali jalan boleh dapat jugak lah dalam 50 blog ke . Hahaha .



  • Main pasir tadi !
Petang tadi pergi bersenam dekat pasir  . Ala ,dekat Danga Bay sebab dekat je dengan rumah . Hehehe . Seronok weyh . Perasaan kau kalau buat burpees dekat pasir . Lagipun nak bersenam tak semestinya kena pergi gym kan . Jujurnya , bila kita buat workout outdoor akan menjadikan kita lagi rasa enjoy sebab kita explore dekat tempat yang kita tengah bersenam itu . Instead of dalam gym yang hanya nampak dumbbell dan machine . Sometims we need to change the same thing that we do so that we can really appreciate the life that ALLAH give to us ! Ceh , speaking sederett kau . Hahaha .



Nampaknya , aku agak kepenatan sangat hari ini . Mood menulis pun agak sedikit kelaut . Apa apa pun , esok (8 FEBRUARI ) adalah birthday saya ! . Assalamualaikum :) 

3 comments:

Aienienka Peter said...

sakan main masa cuti ye... hehe

babYpose said...

Bersenam dekat pasir pasti enjoy kan dengan udara segar lagi.happy birthday in advance :)

Nooriah Abdullah said...

salam kenal dik!
happy bithday!!!!