Wordless Wednesday

1:38:00 PM

 

Teringat dulu masa prektikal , akak cantik kita tuhh minat sangat dekat ziana zain . Sekarang , aku pulak minat dekat dia. Woi , rasa nak karoke sekarang je semua lagu ziana . Untuk sekarang , karoke bukak youtube je lah . Hahaha. 

You Might Also Like

3 comments

  1. Ziana Zain ni kira penyanyi malar segar juga kan..
    Anak remaja pun masih kenal/suka lagi oklah tu..

    ReplyDelete
  2. Memang suka ziana zain dari zaman dia memuda lagi... masa tu umur hakakk baru berapa je... 4-5 tahun kot..... suka tengok maria-mariana...

    ReplyDelete

Ain nak ucapkan terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Segala penulisan dan kandungan di dalam blog ini ialah dari ain dan rakan kenalan sekeliling serta dari carian google.

Nota cinta :
Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”. Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”. Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa” . Hahaha.

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com

JDT BLOGGER

SUPPORTERS