Tuesday, March 22, 2016

82/366 : DIARY OF THE DAY - 22 MAC 2016



Assalamualaikum dan hello kepada semua. Alhamdulilah bersyukur sangat sebab Allah masih memberikan aku ruang dan peluang untuk terus update diary of the day ! Aku tak pernah terfikir yang aku mampu kosisten diri aku untuk update setiap hari . Tak pernah aku se serius ini sepanjang aku ada blog . Kau rasa ? Boleh dapat reward macam gini . Hahhaa . Jadi , untuk hari ini aku nak share cerita tentang :



  • Lepas gian makan ketam !
Ya Allah , lepas petang tadi dah buat cardio exercise , abang aku tanya " kau nak makan apa ain?" . Entah pekebenda kepala otak aku berfikir dan terus spontan cakap " nonies nk?" . Haa , kau pergi bagitau dekat ayah . Siot , dah la aku yang suggest , aku yang cakap dekat ayah sebab kalau lepas magrib ayah aku memang malas keluar rumah nak nak jauh pulak kan . Bukan itu je , aku yang booking kan . Amboi ! Tapi , its all satisfied beb ! Aku memang aim ketam je . Ketam je ! Yang lain aku melantak jugak . Tapi paling hancur penuh sampah of course lah ketam . Hahaha . Nak tahu nonies ni kat mana ? Baca entri aku yang ini . Seafood buffet terbaik di JB . 


  • Tak blogwalking!
Jujurnya , lama woi aku dah tak blogwalking , tinggalkan komen dekat blog blog . Sebab aku tak repair lagi laptop . Ya Allah , maaf sangat sangat kepada blogger yang rajin komen dan singgah dekat blog aku . Tapi aku tak balas semula . Insyallah , lepas aku dah on track semula , aku janji dengan dua tapak tangan aku , hahaha . Aku akan singgah blog korang semua ya! Terima kasih daun keladi sebab sudi singgah sini , harap singgah setiap hari . Chia chia chia ! Hahahhaa . 


Okay , perut aku dah ke depan ! Sebab superb kenyang beb! . Assalamualaikum ;)

1 comment:

HeNRieTTa JoSe said...

dah lamwer jugak xmakan ketam ni....bleh la cr utk menu hjg mggu nie...hehehe...