120/366: Selfie Ialah Perkara Wajib Untuk Perempuan !

9:23:00 PM



Assalamualaikum dan hello kepada uolls ! Hari ni dah hari ke 120 kita berada dalam tahun 2016 . Bersyukur yang amat sangat kerana diberikan ruang dan peluang untuk merasai nikmat kehidupan ini . Hari ini sebenarnya aku tak ada topik yang nak diceritakan . Hahaha . As usual !

Tapi , kena gali dan cari jugak nak tulis apa ya untuk diary of the day ini . Oh , kebetulan hari ni berjumpa dengan kawan baik datang dari jauh . Dan terus dapat topik nak cerita hari ini .

"Perempuan Memang Gila Selfie Ke?"

Serius aku macam persoalkan perkara ni . Hahaha . Boleh dikatakan dekat gallery handphone perempuan penuh bersepah gambar selfie je kan . Tapi , kalau tanya aku . Lain pulak . Aku tak suka selfie . So bila kengkawan ajak selfie wefie , aku macam "nak senyum macam mana ehk". Hahaha . Nak pose macam mana . Sumpah i is very kaku ! Its feel awkward bebeh ! . Hahaha .

Perempuan bila jumpa je , perkara first mesti selfie dulu kan . Hahaha . Serius ! Tak yah nak nipu . Hahaha . Masalahnya nak pilih satu gambar je . Selfie sampai 50 gambar . Hahahaha .

Persoalan disini , selfie ini memang dah jadi satu perkara wajib atau sebenarnya macam mana ? Hahaha . Nampak kan perubahan teknologi sekarang mampu memberi satu tabiat kepada kita semua .

You Might Also Like

0 comments

Ain nak ucapkan terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Segala penulisan dan kandungan di dalam blog ini ialah dari ain dan rakan kenalan sekeliling serta dari carian google.

Nota cinta :
Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”. Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”. Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa” . Hahaha.

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com

JDT BLOGGER

SUPPORTERS