93/366 : DIARY OF THE DAY - 2 APRIL 2016

11:17:00 PM



Assalamualaikum dan hai kepada uolls semua ! Hari ini rasa best dan seronok yang teramat juga . Okay , nak tahu sebab apa ? Sebab tu lah aku nak habaq kat ampa semua ni . Hahaha . So , untuk cerita dua april ini ialah :


  • Laptop dah sihat !
Almost a month juga aku tak guna laptop dan makanya aku tak sempatlah blogwalking . Sebenarnya tak ada problem rosak ke apa . It just that aku install apps apa entah . Apps itu menyebabkan laptop aku jadi hang dan lambat gila . End up dia block semua benda dekat laptop aku . Tadi baru berkesempatan pergi ke kedai yang aku beli . Fuhh , yang godam laptop aku tu rasanya hacker . Hahaha . Dia sangat powerful . Cepat je dia detect . Bagus gila . Lagipun laptop aku ini windows 8 . Window 10 apatah lagi power lah . Nak catch up apa beza pun susah. Hahaha . Well , gegirl memang tak pernah nak kesah benda benda gini sampai laptop kau dah lembab baru nak tanya kenapa. Hahaha . Aku terinstall apps itu sebab aku nak tengok online movie . Yang tak bestnya kalau nak tengok online movie ni kan keluar banyak banyak ads kan , bahaya tau kalau korang makn accept je . So , beware dengan ads especiallu dekat blog blog . Panas hati betul kalau bukak iklan bersepah . Sorry ! Hahaha .kalau ada yang terasa . Blog korang tuh pun salah satu pembawa virus dalam tak sedar ye .hahaha


  • Pergi tengok baju pengapit !
Next week insyallah , aku jadi pengapit untuk kawan baik masa sekolah teknik dulu . Aku tadi singgah lah ke kedai baju yang aku hantar tempah tuh . OMG ! Cantikkkknyaaaaaaa. Rasa nak pengsan tengok . Itu belum tambah lace lagi . Officially nya lagi dua tiga hari aku pi ambil lah . Tak sabar nak pakai . Sebab aku dah lama tak pakai baju yang tempah . Aku suka beli baju ready to wear . Senang . Hahaha . Tak sabar nak nampak vogue pada hari itu . Hahaha . Pengapit je pun ! Over kan aku ! Hahahha . 


Okay , cukup lah untuk hari ini . Esok kalau sempat , aku mula semula blogwalking dekat blog blog korang semua ye. 

You Might Also Like

0 comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com