Tuesday, May 10, 2016

131/366: "Terpilih Sebagai Blog List MiaLiana"




Assalamualaikum dan hello kepada semua . Alhamdulilah , blog akuainkausiapa terpilih untuk diletakkan sebagai blog list blogger Mia Liana

Rasa terharu pula ialah blogger yang ramai followers tuh . Bukan setakat rasa terharu malah rasa gembira yang teramat . Ain selalu juga join segmen dari kak Mia ni .

Nampaknya , bloglist ini penting juga kan . Insyallah lepas ni ain nak letak lah blog list dekat blog ini . Dulu pernah letak lepastu buang . Insyallah nanti nak letak semula lah . Nanti nak pilih sendiri blog mana . Yang mana blogger yang sudi drop link dekat komen pun insyallah ain akan letakkan dalam bloglist . Keutamaan kepada yang selalu komen dekat blog ain ni . Sebagai tanda penghargaan . 

3 comments:

JAMIL HASHIM said...

assalamualaikum.

singgah pagi

http://jmbelog.blogspot.my/2016/05/may-11-2016-rabu.html

Tahniah

Nurfaezah Abdullah said...

happy blogwalking ye ^^

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

1st, tahniah tersenarai dlm BL kak mia liana. =)
Betul tu BL ni penting.. senang nk terjah geng geng blogger yang lain.
If sudi jemput singgah blog aina.. http://ainayazidstory.blogspot.my/2016/05/wordless-wednesday-purple-garden-ice.html