Saturday, May 14, 2016

135/366 : Kerana Selalu Komen , Ini Untuk Mereka...



Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu kepada uolls semua . Untuk hari ini , aku nak beri special gift even its free . Hahaha . Aku sangat sangat menghargai mereka .


Mereka yang sudi komen dekat blog akuainkausiapa ini . Well ,i is very appreciate uolls semua . Aku berikan hadiah yang istimewa kepada mereka yang tersenarai dalam top commentor aku sepanjang tahun ini . Mungkin aku tak boleh beri kan hadiah yang berbentuk fizikal (barang barang ) tapi dah tersenarai dalam blog list ini juga sebagai satu hadiah juga okay .


Insyallah , setiap bulan yang kehadapan , aku nak update lagi top commentor every month . Dari situ ,  aku boleh tahu lah siapa peminat aku . Gitewww. HAHAHHA . 

So , kalau korang nak tahu siapa yang terpilih dalam blog list aku , boleh lah scroll dekat tepi blog aku tuh haa.. 

Oh , aku masih lagi tak boleh move on dengan cerita "Terpilih Sebagai Blog List MiaLiana .

7 comments:

Syaza Raihanah said...

Wah, bestnya :D Bloglist pun dah dikira hadiah. Hehe

Shiro Usagi said...

terbaik laah ni :D

Anis Khalilah said...

Bestnyeeee ^^

Nooriah Abdullah said...

assalam ain
akak baru je first time dtg hee

Normi Nieza said...

wah...:)

Nabila Syifa said...

wahhh..tahniah terpilih bloglist

nadiah izzaty said...

Nak jugak masuk dalam blog list awak =)