MAKAN PIZZA HUT BERJEMAAH!

12:30:00 PM



Kalau pergi makan ramai-ramai, Ain memang paling suka tengok menu yang ber set. Pada ain itu lah kepuasan dan kenikmatan yang sebenar bila makan ramai-ramai.


A post shared by MALAYSIA FOOD ENTERTAINMENT🇲🇾 (@awakmakanape) on

Kitorang pilih 4 jenis air yang berbeza


Sebab dari kecil lagi, arwah ibu memang ajar Ain makan kongsi-kongsi. So, benda tu dah sebati dalam diri ain. Bila kita makan share sikit-sikit kan lagi best dapat rasa sorang sikit.

garlic bread
So, dah lama pula tak ke Pizza Hut. Makanya petang hari khamis lepas, Ain pun pergi lah mencekik. Kihkihkih. I dont know why, kalau pergi mana-mana kedai makan, i have the power on selecting the food.
yang ni sedap woi rasa macam makan kacang pool.tiber.hahaha.

4 mushroom soup cicah dengan garlic bread


Tau lah kita ni kuat makan 😂. Hahaha. So, kitorang decide untuk pilih set 4 orang ni. Fuh kenyang woi. Aiskrim tu ain memang tak larat nak habiskan. Siap bawa balik ke rumah masuk peti ais.

4 aiskrim kitorang dapat (2 coklat & 2 strawberry)

Dahla tekak masih belum betul-betul okay. Tapi, rezeki Allah nak bagi kan. Alhamdulilah, bersyukur sangat. Kalau korang datang ke Pizza Hut , pizza apa kegemaran korang yer? 🤤

You Might Also Like

7 comments

  1. lamanya tak makn pizza hut! kami biasanya hawaian chicken/beef/chicken pepperoni...itu je yang anak2 suka ;-))

    ReplyDelete
  2. selasa aritu baru je makan pizza berjemaah.saya suka beef pepperoni.

    ReplyDelete
  3. Terkecur plak nengok pizza engko Ain..adeiii
    Nak beli pizza laaaaa....

    ReplyDelete
  4. *telan air liur.
    Lama tak mjenguk piza hut.

    ReplyDelete
  5. sedapnyaa.... lama x makan dkt pizza hut..

    ReplyDelete
  6. lama juga xlepak pizza....suka take away bila dorg offer tu....murah...

    ReplyDelete

Ain nak ucapkan terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Segala penulisan dan kandungan di dalam blog ini ialah dari ain dan rakan kenalan sekeliling serta dari carian google.

Nota cinta :
Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”. Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”. Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa” . Hahaha.

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com

JDT BLOGGER

SUPPORTERS