Thursday, July 26, 2018

# blog # blogger

MAKAN PIZZA HUT BERJEMAAH!



Kalau pergi makan ramai-ramai, Ain memang paling suka tengok menu yang ber set. Pada ain itu lah kepuasan dan kenikmatan yang sebenar bila makan ramai-ramai.


A post shared by MALAYSIA FOOD ENTERTAINMENT🇲🇾 (@awakmakanape) on

Kitorang pilih 4 jenis air yang berbeza


Sebab dari kecil lagi, arwah ibu memang ajar Ain makan kongsi-kongsi. So, benda tu dah sebati dalam diri ain. Bila kita makan share sikit-sikit kan lagi best dapat rasa sorang sikit.

garlic bread
So, dah lama pula tak ke Pizza Hut. Makanya petang hari khamis lepas, Ain pun pergi lah mencekik. Kihkihkih. I dont know why, kalau pergi mana-mana kedai makan, i have the power on selecting the food.
yang ni sedap woi rasa macam makan kacang pool.tiber.hahaha.

4 mushroom soup cicah dengan garlic bread


Tau lah kita ni kuat makan 😂. Hahaha. So, kitorang decide untuk pilih set 4 orang ni. Fuh kenyang woi. Aiskrim tu ain memang tak larat nak habiskan. Siap bawa balik ke rumah masuk peti ais.

4 aiskrim kitorang dapat (2 coklat & 2 strawberry)

Dahla tekak masih belum betul-betul okay. Tapi, rezeki Allah nak bagi kan. Alhamdulilah, bersyukur sangat. Kalau korang datang ke Pizza Hut , pizza apa kegemaran korang yer? 🤤

7 comments:

Shafyqah Azahar said...

ahhh lamanya takmakan pizza!

- dieyana - said...

lamanya tak makn pizza hut! kami biasanya hawaian chicken/beef/chicken pepperoni...itu je yang anak2 suka ;-))

Mar Mansor said...

selasa aritu baru je makan pizza berjemaah.saya suka beef pepperoni.

Sis Lin said...

Terkecur plak nengok pizza engko Ain..adeiii
Nak beli pizza laaaaa....

ShirVen said...

*telan air liur.
Lama tak mjenguk piza hut.

Mohamad Khairil said...

sedapnyaa.... lama x makan dkt pizza hut..

HeNRieTTa JoSe said...

lama juga xlepak pizza....suka take away bila dorg offer tu....murah...