TSHIRT HITAM YANG TAK PANAS UNTUK AKTIVITI LASAK

8:00:00 PM

Hello uolls, kepada yang tengah mencari tshirt untuk aktiviti lasak, Tshirt Printing Kajang tempat yang terbaik korang boleh rujuk. Tshirt printing kajang merupakan penaja kepada Eksplorasi JDT Blogger ke Bukit Gambang pada 8-10 ogos haritu.


Kami sepakat untuk memakainya pada hari terakhir yang mana aktivitinya ialah flying fox. Flying fox di tengah panas kan mesti lah kita memerlukan baju yang selesa. Ternyata, tshirt printing kajang ni sumpah selesa betul.



Bukan itu sahaja, ain siap pakai sampai balik ke JB. Wow betapa selesanya kan. Ain punya lengan pendek. Ada yang pakai lengan panjang. Lengan panjang dia pun bukan yang cerut hujungnya. Selesa la untuk kita senseng sampai ke siku.

Untuk Tempahan Tshirt ⤵

Terima kasih kepada pihak Tshirt Printing Kajang kerana sudi menaja kami di Eksplorasi JDT Blogger ke Bukit Gambang.

You Might Also Like

8 comments

  1. Menarik ni...boleh la tengok2...

    ReplyDelete
  2. Nampak selesa :) Thanks for sharing.

    Ika datang singgah sini https://ikashoid.blogspot.com/2018/08/give-thanks-to-allah.html

    ReplyDelete
  3. ada minimum order tak ? thanks share sebab kebetulan sangat tengah mencari

    ReplyDelete
  4. Memang best ! Selesa dan shantekk ikut design kita mauu

    ReplyDelete
  5. Kannnn sangat betul! walaupun htam tapi tetap manis, eh salah tetap selesa..heheheh

    ReplyDelete
  6. sedap pakai.akak pun pakai sampai JB.malas tukar baju lain dah.jimat.
    Janji Kita

    ReplyDelete

Nota cinta :
Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”. Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.
Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com