4FINGERS KINI BERADA DI JOHOR BAHRU

9:30:00 AM


Hai gais, kepada yang duduk di KL dan Penang mungkin dah pernah merasa 4Fingers ni. Kini tibalah giliran orang-orang Johor pula merasainya. Pergh, teringat masa 4Fingers ni disebut-sebut, kita yang dekat JB ni cemburu je dengan diorang yang dah rasa.

Makanya pada hari Ahad , Kak Ida membuat rombongan berjemaah ke 4Fingers. Antara yang turut serta ialah Sis Lin, Kak Sunah , Uyul , Ain dan Kak Ida. Sebenarnya, yang join ni kebetulan yang free pada waktu tu. Ain pun kebetulan timing cantik on je lah! #jdtblogger

Memula jakun juga woi tak tahu nak order apa. Tapi, sebagai gegurl kepochi acah-acah confident pandai order, aku menyelit jela sebelah Sis Lin dengan Kak Ida. Hahaha. So, dari situ ain tahu nak order macam mana untuk next time.


Kak Sunah cop tempat memang superb lah. Maaf kan kami kalau terdengar gelak tawa yang kuat bergegar pada ketika itu. Hahahaha. Maafin nabila yaaa bondaa arini!!! Nabila benar -benar berdosa.๐Ÿคฃ#kaksunahgelakpunkuatjuga #takbolehsalahkanainje #halopulis

So, apa yang kami order?

๐Ÿ—4Fingers Signature -18pcs (combo)
๐Ÿ—Chicken Drumsticks-6pcs(combo)
๐Ÿ—Calamari& Shrimps (ala carte)
๐Ÿ—Crispy Calamari (ala carte)
๐Ÿ— Chicken Katsu Salad (ala carte)
ni lah kaunter tuntutan makanan tuh.

Nanti yang fries tu korang boleh pilih nak seaweed or kimchi. Tips nak makan, goncang shake shake dulu fries tu, baru blend rasanya. Masa nak pergi kaunter tuntutan makanan (hahaha) , yang suka sos cili boleh mintak okay. Sebab dia tak letak dekat kaunter macam dekat mcd dan kfc. Lepastu apa lagi, ada bakul kecil siap sampul plastik tu korang boleh letak tulang-tulang ayam dan kalau nak pinggan kertas pun boleh request dekat kaunter tuntutan makanan! Hahaha.

  ๐Ÿ“ 4Fingers Crispy Chicken
L2-205/207 
Komtar JBCC 
Johor Bahru

Oh satu lagi, NO REFILL DRINK ! Sekian.๐Ÿคฃ #sislinkonontanya #denganharapandapatrefillair #rupanyatakdapat #teruspergicarikopi

kredit pic : Sis Lin , Uyul , Kak Sunah

You Might Also Like

9 comments

  1. kahhhhhhhh.. gambar last tu win!

    bila nak repeat???

    ReplyDelete
  2. Hahahhaha...nape bagitau semua orang!!! Halu pulis, tangkap dia ni!

    ReplyDelete
  3. Ceh! Gambo last tu juga ko up ek Ainn ...nanti ko, Sis panggil puliss..
    Pulissss oo pulisss, tangkap ini olang suka buat onar ... :p

    ReplyDelete
  4. kah²..berdekah aku dok baca ayat ko dik..terus teringat 4fingers tu #kitayangpunya

    ReplyDelete
  5. menariknya...eeeh ada kt penang...jap nak gugel...

    ReplyDelete
  6. Fries dia ade toping yer.. menarik selalu makan fries kosong jer..

    ReplyDelete

Ain nak ucapkan terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Segala penulisan dan kandungan di dalam blog ini ialah dari ain dan rakan kenalan sekeliling serta dari carian google.

Nota cinta :
Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”. Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”. Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa” . Hahaha.

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com

JDT BLOGGER

SUPPORTERS