WORDLESS WEDNESDAY: #AINKUNYAHTELAN

akuainkausiapa
Sis Lin geram ke tu , aku rasmi dulu ikannya. kredit gambar : Faradidi

WORDLESS WEDNESDAY: #AINKUNYAHTELAN

Sis Lin yang bagi hashtag #ainkunyahtelan tu. HAHAHA.
 Apa hashtag makanan korang? Cer komen. Kbye!

Jangan lupa untuk like Facebook Awak Makan Ape , dan follow Instagram @awakmakanape. Nak pesan lagi , dah makan sedap tu, jangan lupa gunakan hashtag #awakmakanape untuk kongsikan kepada semua penggemar makanan okay!

7 comments:

  1. Hahahhahahahahahha ape niii sis! Makan pelan2 plis..tak payah jeling2 orang sebelah nak amek ikan tu..takut le tu kot2 ain amek kepala ikan dulu😂😂😂

    ReplyDelete
  2. heheh hashtag unik2 tarik minat orang hehe..

    ReplyDelete
  3. hashtag kita #sismakanaje hahahahaha silalah follow my IG @sis_makan_aje

    ReplyDelete
  4. Hmmmm.. Mungkin #farasukamakan 🤔

    ReplyDelete
  5. #kenyangperutsenanghati jer aku punya...ehh


    Takde hashtag selalu..nanti create..hahaa

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.