11 comments:

  1. Warna favourite sama! #pink4lyfe hahahahha😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahahaa.... hashtag baru lerr nak kena gunaa... 💖

      Delete
  2. Gegirl dan gegeli sangat PINK hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha tau lerrr diaaa peminat kaler purple. hahahaaaa 💜💜

      Delete
  3. suka jugak pink sampai semua brg nak beli amek yg pink termasuk brg anak smpi ank nak termuntah tengok satu bilik kaler pink .lps tu dia tukar kaler biru, ntah knp skrg tetiba dia terminat balik dgn pink, nyampahs! hahaha

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com