HELLO FEBRUARY

mango cheese cake sds cafe johor bahru

HELLO FEBRUARY

Banyak-banyak bulan dalam setahun, bulan February yang paling aku nantikan. Oh teringat pula teka-teki anak jiran "Kak Ain, banyak-banyak benda , benda apa yang sentiasa naik?". Aku memang blur la kan nak menjawab , sambil tu terfikir "Lift" 🤣. 

MEMANG TAK LAH KAK AIN WOI! Dah kalau lift tu naik, macam mana orang kat atas nak turun? Hahaha. 

Kak Ain give up, lalu nak tau apa jawapannya? "UMUR". Hahaha. Siot betul! "Yela Kak Ain ade ke umur menurun? tak kan!". Yela dik oi, kak Ain terima je la. Okay, berbalik kepada kenapa aku suka bulan February? 

Itulah bulan special aku dilahirkan. Bila tu? Kihkihkihkih. Teka sendiri tarikhnya! Ya Allah, semoga bulan February ini menjadi bulan yang bahagia untuk aku. 😍 

13 comments:

  1. Sekuntum mawar merah sebuah puisi
    Untuk gadis pilihan. . . Ooo ooooo
    Di bulan februari....

    ReplyDelete
    Replies
    1. omggg .. pandai dia tuju lagu ehk 💖💖💖

      Delete
  2. wah bleh guna teka teki tu soal orang hihi. besday girl feb la ni ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa.. guna lerr. komfom xleh jawab 🤣🤣🤣

      Delete
  3. Alhamdulillah..semoga semakin bertambah nya umur..bertambah la amalan kita kepada Allah..

    psst..mana la tau tahun nie de mr.right dtg meminang kan..😊🤗🤭

    ReplyDelete
    Replies
    1. oppsss.. insyallah.. doa yang baik2 😍😍😍

      Delete
  4. semoga ceria2 selalu dan dimurahkan rezeki.
    kejap sngt masa kan.. tau2 da February =D

    ReplyDelete
  5. Ye laaaa kita tau laaa...8 Feb kan kan kan :p

    ReplyDelete
  6. permisi min numpang share ya :)
    DEWAPK^^ agen judi terpercaya, ayo segera bergabungan dengan kami
    dicoba keberuntungan kalian bersama kami dengan memenangkan uang jutaan rupiah
    ditunggu apa lagi segera buka link kami ya :)
    :)

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.