WORDLESS WEDNESDAY : AKU AIN & KETAGIH BUAH LIMAU

ketagih buah limau

kau tengok aku tengah gelak , itu lah seketul Farahain. Hahaha.Ikutkan nak rembat je satu dulang buah limau tu. Hahaha.
 Rembat banyak-banyak simpan dalam peti sejuk , nanti dah sejuk boleh makan ngap ngap.

5 comments:

  1. Mencerettt makan bebanyak hahahaha

    ReplyDelete
  2. Akk kurang makan limau tahun ni sebab tak sanggup asek berr berr jer, hahaha

    ReplyDelete
  3. tahun ni makan sebiji je limau mandarin ni..itu pun dapat kat tempat dalam gambar ni la..hahahahahha

    ReplyDelete
  4. Uuu memang sedap tu kalau makan sejuk-sejuk

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com