SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER

~~assalamualaikum and hello semua..again aku minat nak join segmen terjah menerjah nie..hahhaa..suke suke suke sebut...

okey;
nama panggilan blogger:ain (:
tarikh mula blog:since 2007.then,stop sebab frust bercinta.ahaks,TERLALU SIBUK!.thenn,aq buat come back..so,official nye this year 2011.ngeee~~
rakan blogger kini:27 orang..sket kannn...
target tambah rakan blogger:nak target tinggi2 pon takot ke lauutt jadinyaa.so aq harapp dapat cecah 50 pon okey what..hahaha.
nota nota;for more info..just klik gmbr comel kat atas tuhh.okeyh!adios..

Post a Comment

14 Comments

  1. terima kasih ye Ain sebab join segmen ni...(^^,)

    nanti Ain boleh la terjah rakan blogger kat LINK SIRI#1 dan LINK SIRI#2...

    InsyaAllah boleh tambah rakan blogger kalau rajin blogwalking kat blog2 rakan blogger lain... heee~

    btw... happy blogging ye..

    ReplyDelete
  2. hii ain!
    leysa singgah n follow u :)

    ReplyDelete
  3. salam singgah dan juga salam perkenalan..
    eppy blogging ye..
    rajin-rajin datang blog ninie tau (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan... :)

    myra datang dari blog skytech.. :)

    ReplyDelete
  5. singgah~ weee....
    KB pun join gak... hehehe...

    ReplyDelete
  6. Chakk Chakk.. hye hye.. Shera datang sini..
    shera singgah blog ni au.. lawat2 blog..
    Pastu shera nak jenguk2.. Eheee.. ^_^
    Kalau nak jenguk blog shera.. meh ke sini.. ^_^

    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  7. wah. lagi lama dari saya la ni eh? huhu. by the way, usaha lebih tau untuk dapatkan ramai follower. salam perkenalan dari saya. happy blogging! :D

    http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini nak berkenaln..... slam ukhuwah... dah follow kamu.... p/s ... kalau boleh buat pop up comment... lg senang org nak komen.. just suggest je.....

    ReplyDelete
  9. hai. salam perkenalan. visit la blog ika lg. tq

    http://oiikaoi.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  10. Feyqa dtg dari segmen JOM KENAL. Feyqa sudah follow anda sbb nk tmbha kenalan, jom ke blog feyqa ea? :)

    ReplyDelete
  11. Datang terjah dan follow dari segmen Ezad :)

    Jemput datang ke blog FD,
    http://ftndiana.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  12. salam ziarah..bw here :)

    ReplyDelete
  13. singgah dan follow sini ...

    walaopon lambat tapi mau jadik kawan jugak , boleh kan ..thehe ^^

    so , salam kenal2 ~CM

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.