Kelab Blogger Ben Ashaari - Aku Ain Kau Siapa

Wednesday, January 6, 2016

Kelab Blogger Ben Ashaari




Assalamualaikum . Sebenarnya , dah lama ain dah teringin nak bertanya . Hehehe. Malu pula nak tanya . Tapi , kalau malu tak kan kemana hidup kita kan . Ye dak ?


Soalannya : Macam mana blogger blogger nak join kelab blogger ben ashaari ini ? 


Luahan hati : 

Sebab ain ada juga follow beberapa blogger yang dah join kelab ini . Banyak juga aktiviti yang ain dapat lihat mereka lakukan bersama . Jujurnya , ain memang teringin nak join , nak berjumpa dengan rakan rakan blogger secara personal / face to face . Sebabnya , lenguh kot jari asyik menaip je . Aku ini jenis manusia yang banyak guna mulut dari jari (keyboard warrior) .hahahha. 


Maksudnya , aku suka bercakap , aku suka berborak face to face rather that menaip je. Bosan hang tau dak . Jadi , kalau aku dapat join kelab blogger ini sekurangnya aku dapat menambah rakan rakan lagi bukan hanya di alam maya sahaja .


Jadi , kepada para blogger yang baik hati lagi comel , boleh kongsi dengan ain , macam mana nak join. hahaha.






8 comments:

  1. Bonda pun teringin nak join KBBA ;)

    ReplyDelete
  2. shawal datang singgah sini.. ^^

    jemput join GA shawal.. :)

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/01/GiveawayWelcome2016.html

    ReplyDelete
  3. kita pun tak tahu macam mana nak join sis hehehehe

    ReplyDelete
  4. Eizza pun teringin jugak. Macam best je kan. tapi xtahu macamana ^_^"

    ReplyDelete
  5. Salam dear..dalam tahun lepas, abg ben ada post kat fb dia siapa berminat nak joint KBBA..letak link blog kita dalam ruangan komen kat post dia tu..ramai la yang bagi link jugak termasuk akak tapi belum ada keputusan lagi siapa yang terpilih sebab abg ben tak de update apa2 lagi..but akak rasa abg ben akan buat tapisan dulu sebelum pilih..tak silap akak, abg ben pernah mention blogger2 rajin la share entry kat group Kelab Blogger Ben Ashaari tu..dia akan pilih dari situ jugak. :).

    ReplyDelete
  6. kita pun tertanya2 benda yang sama. best je tengok diorg buat event..teringin nak join. hehehe

    ReplyDelete
  7. Ain serius ke berminat. sekarang nal join lagi x?

    ReplyDelete
  8. Ain serius ke berminat. sekarang nal join lagi x?

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.