New year Giveaway By Honeyonnee.Com - Aku Ain Kau Siapa

Thursday, January 7, 2016

New year Giveaway By Honeyonnee.Com

http://www.honeyonnee.com/2015/12/new-year-giveaway-by-honeyonnee.html


AKU & PERFUME 

Jujurnya , aku ini sejenis manusia yang cepat allergik pada bau . Kalau aku sendiri rasa tak selesa dengan bau badan sendiri  macam berpeluh ke , aku secara automatik akan menjauhkan diri aku dari rapat dengan manusia . Sebabnya ,diri sendiri dah rasa tak selesa apatah lagi orang lain .

Bukan itu sahaja , aku pun ada sejenis tabiat yang suka bau perfume orang . Lepastu aku pergi cari , orang tu pakai perfume jenis apa .Hahaha .Sebab aku memang obses pada perfume . Teringat dulu waktu sekolah , aku kongsi perfume dengan arwah ibu aku . Masa sekolah mana mampu nak pakai perfume mahal mahal .

Makanya , bila masa hendak membeli perfume , aku yang akan pilih bau yang sesuai dengan aku dan ibu. Hahaha . Sebab ibu yang bayarkan .hahaha. Bila pergi sekolah , rasa berlagak yang amat sebab pakai perfume mahal dari orang lain . Yelah , waktu itu bebudak sekolah semua mesti pakai perfume yang ada bersepah dekat watson tu kan . Hahaha .

Sebenarnya , perfume ini apa apa pun , kena ikut pada badan diri sendiri . Nak tau sesuai ke tak perfume itu dengan diri kita  bila waktu kita berpeluh , kalau bau busuk atau tak sedap ,itu menunjukkan perfume itu tak sesuai dengan diri kita lah . Haa , itu lah rahsianya . Cehwah! .

8 comments:

  1. hebat..semoga dimurahkan rezeki..Etuza dah followe ya

    ReplyDelete
  2. Membalas singgah.. Good Luck yee..
    Dan saya follow awak.. :D

    ReplyDelete
  3. betul, perfume kene ikut badan orang... serasi ke tak ngan peluh..hehehe

    terima kasih coz sudi join GA ni..good luck !
    NEW YEAR GIVEAWAY

    ReplyDelete
  4. betul, perfume kene ikut badan orang... serasi ke tak ngan peluh..hehehe

    terima kasih coz sudi join GA ni..good luck !
    NEW YEAR GIVEAWAY

    ReplyDelete
  5. blogwalking dri ga yg sama
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-by-honeyonneecom.html

    ReplyDelete
  6. Singgah blogwalking :)
    http://theonlygirl98.blogspot.my/2015/12/new-year-giveaway-by-honeyonneecom.html

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dari GA yang sama.. sorry lambat blogwalking ^^

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.