GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM

klik SINI kalau nak join :)


Pada pandangan ain , blog Sha dah okay dah. Blog ain pun simple je ade hati nak komen blog orang. Hahaha. Kenapa ain nak join giveaway ni sebab Ain memang peminat sling bag. Majoriti koleksi beg ain semuanya jenis sling bag. Sebab Ain ni jenis lasak. So kalau Ain lah yang menjadi tuan beg itu, komfom akan dipakai selalu. Hahaha. Okay , done promot diri . :)

3 comments:

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com