Menang Hadiah Giveaway Dari Blogger Sis Lin


Menang Hadiah Giveaway Dari Blogger Sis Lin
 
Semalam rasa happy sangat bila Sis Lin hantar barang giveaway yang ain menang . Giveaway tu sis buat untuk geng JDT Blogger . Ain pun just try my luck dan tak sangka boleh menang.

Time tu pulun juga screenshot. Hahaha . Berlawan-lawan sesama geng JDT Blogger . Rasa seronok pula screenshot jumlah pageviews . Hahaha . 

By the way , dah berapa hari dah ni aku ter miss kisah 52 Hari . Homaigodddssss , dah terlajak dah ni .. Nak kena find a time to complete kan juga lah . 
Anyway , back to hadiah yang aku menang pemberian dari Sis Lin . Aku jadi lagi excited bila nampak barang yang bewarna pink. Ya Allah .. Dia punya perasaan gembira .. tak terkata . Yela , saya kan peminat pink tegar ! 

Aku teringat dulu tahun 2013 , itulah titik permulaan aku tahu tentang giveaway , contest dan segmen dari Blogger . Waktu tu semangat nya sampai semua giveaway nak join. Bila kalah kan dia punya frust sangat. Hahaha .

9 comments:

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.