Thursday, July 14, 2011

grey itu kelabu,

assalamualaikum and hye semua..

this entry aq nk citer kat korang yang grey itu sebenarnya wrne kelabu.

hahaha.bengong punye ain!kitorang tau lah..

sumpah,nampak benor senget kepala budak nie.
okey,actually..i am now addicted to this colour.

tgk blog aq jelahh.warne ape murid-murid?
warna KELABU cikgu!oh pandai betul semua..hahaha

warna kelabu nie ala ala retro style cket kan..

and aq suka kaler nie sebab unik kot..hahaha

klo x kenapa aq berani pilih kaler nie untuk tema baju raya tahun lepas?

ahaks,dah dengar dah suara suara sumbang ngutuk aq..

budak nie buta ke ape?warna kelabu taik anjing nie dia kata lawa?

sumpah!old skol siot..and mangsa fashion agaknya.hahahha

just like i care?hehehe. (=

yurp,i am totally agree kebanyakkan manusia x berani mencuba kan.

and biasanya orang trauma dengan bunyi warna nie.

cuba kita sebut sekali lagi 'K-E-Lautttttt'.....hahahhaa

okeyyy serius sket! 'K-E-L-A-B-U"

bunyi macam ishh,,susah nak mix and match kaler nie..

cube dulu baru komen.

xpon klo agak2 lidah tergeliat nak sebut kelabu tuh,,speaking sket!

it's grey colour!wahh,,,kemainnn over kau nyebut nya!hahaha

okehh.aq memang dalam kepala otak asyik ingat warna nie jerkk.serius lawa doe..

caya ar cakap muka budak suci nie~~euwww,,mintak penampar ini budak..

**cube tgk pic atas nie..wall dia kaler kelabu a.k.a grey kan?seee,LAWA kann..cakap lawa lahh..klo x aq lempang..hahahhaa**

okeyy,pesanan penaja yang x berbayar; cube lah sesuatu yang baru!hehehe.bye! (:

No comments: