2011 - Aku Ain Kau Siapa

Monday, November 7, 2011

Sunday, November 6, 2011

Friday, November 4, 2011

Friday, October 21, 2011

kucing vs ikan laga

assalamualaikum and selamat hari-hari kepada semua ! hari yang mulia nie aku nak cerita lah hal rumah sewa kitorang nie. hahahahhaa.nak terg...
12:37:00 AM 0

Friday, October 14, 2011

Sunday, September 4, 2011

Friday, August 26, 2011

ANTARA JB DAN SP...

assalamualaikum and hello readers. aku rse agak sebak sket sedang aku menaip nie. sebab tinggal beberapa hari jerk lagi aku akan mulakan s...
12:54:00 AM 0

Saturday, August 13, 2011

Friday, August 12, 2011

Wednesday, August 10, 2011

Saturday, August 6, 2011

Thursday, August 4, 2011

Monday, July 25, 2011

KEDUA-Asyraf Bakti

assalamualaikum and hello readers. entry nie aku nak buat special untuk one of my classmate. his name is asyraf arshad. kenapa aku gedik g...
9:30:00 AM 2

Sunday, July 24, 2011

Saturday, July 16, 2011

Thursday, July 14, 2011

grey itu kelabu,

assalamualaikum and hye semua.. this entry aq nk citer kat korang yang grey itu sebenarnya wrne kelabu. hahaha.bengong punye ain!kitorang ...
5:41:00 PM 0

Tuesday, July 12, 2011

**LELAKI VS BLOG**

assalamualaikum and hello semua.. hari ini aku dapat idea nak tulis entry tentang 'lelaki vs blog' fuhhh!! tajuk makin lama makin x...
4:57:00 PM 4

Monday, July 11, 2011

Sunday, July 10, 2011

RUMAH SEWA~~

assalamualaikum and say hye to everyone.. just wanna share,rumah sewa dah jumpe.. hehehe.totally happy and rse lega.. sebab risaukan tako...
1:25:00 PM 0

Sunday, July 3, 2011

**SCHOOL OF MUSIC**

assalamualaikum and hye hye hye.tajuk entry sekolah muzik?woah,sound interesting kan?erk,,okeyh..perasan kejap!. around 11am tadi aq tolo...
12:41:00 AM 0

Saturday, June 25, 2011