aku blogger negeri johor




assalamualaikum and hye readers.
tertarik nak join this segmen sebab misi utama tuan punye segmen nie.i liokee~~


daerah;JOHOR BAHRU(:


tempat atau makanan yang menarik;macam macam menarik dekat sini.wah!nampak mcm promoter tak?hahha.yang bestnye boleh lambai lambai tangan dekat singapore through stulang laut.and boleh naik ferry untuk ke negara seberang indonesia yerk ibu ibu bapak bapak semua.

makanan yang menarik mee rebus hj.wahid(favourite woo),ape lagi ehkk.hah,kacang pol dekat kedai bomba..untuk maklumat lanjut sila gunakan khdmat encik google yerk.hahhaa (;


tempat belajar;luar dari JOHOR...terlalu amat sgt jauhhhhhh..nunn di utara sana..UiTM kedah



macam biasa,nak tumpang join sekaki segmen nie.boleh klik gmbr encik handsome tuh.
spread love!ain(:

Post a Comment

12 Comments

  1. uitm kedah amik ape>? hehe

    ReplyDelete
  2. amek cos BIM.bacelor in marketing..baru nak masuk sem3 bulan 9 nie.hehehhee :)

    ReplyDelete
  3. asl johor jugak tp kluang study pown kat ujong utara tp UUM,,huhu

    ReplyDelete
  4. salam ziarah..
    sy blogger dri perak..
    salam kenal :)

    ReplyDelete
  5. blogger pahang melawat blog ini..happy blogging dan salam kenal:)

    nad dah senaraikan nama setiap negeri..kalau nak BW..klik lah :: Senarai Nama Segmen Aku Blogger Negeri By SCD

    ReplyDelete
  6. org johor membalas lawatan dan follow org johor... =)

    ReplyDelete
  7. hai... kite melawat...
    senyum selalu... ^_^

    ReplyDelete
  8. dtg from kelate. jln3 negeri laen.jom singgah alia punyer pulakk.

    :) folo sini jugak.

    ReplyDelete
  9. tq sudi terjah blog saya..nice to meet u....

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.