Thursday, September 5, 2013

segmen ayu : UPSR oh UPSR


wohooo,,,blogger cikgu ayu buat segmen upsr and ain teruja sekali nak join sebab mengimbau balik zaman persekolahan yang tinggal lama..
ade 3 soalan yang perlu dijawab bahahha :
a) tahun bilakah anda menduduki peperiksaan UPSR?
haaa,,,,yang nie memang kena refresh balik kepala otak,ketuk ketuk sket kiri kanan baru ingat.hahhha.
tahun 2003

b) apakah keputusan UPSR anda?
bab bab result nie ain xde lah pandai mna.hahhaa. 4A1B.quite sad sebab memang target 5A.tapi apakan daya.hhahhaa..
 
c) apakah subjek yang anda paling suka?
MATEMATIK dulu kini dannn sampai bila bila..teringat dulu time darjah 6,kan asyik ade ujian lah ape lah ain nie xsuke subjek english sebab grammar,buat karangan tu semua kan. so, kwn sebelah ain ni dia teror english,ain math..so,time exam selalu exchange jwpn.bahahha..mungkin tu lah balasan dapat 4A,1B..sebab B tu english lah.hahhaa..

kalau nak join tekan je picture upsr tuh.hehhee ;)

8 comments:

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

wahhh bijak ni.. 4a :)

tahniah..

Nisha said...

new blog, new segmen! ^^ Jemput join --> http://mrsexotic.blogspot.com/2013/09/segmen-hi-there.html

tenku butang said...

fuh.. 4A yea..

AyuInsYiraH said...

salam...terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu...ada masa nanti boleh la blogwalking...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/senarai-calon-upsr-segmen-ayu.html

ejulz said...

GUd Luck.. ^_^

Noor Najwa said...

dri segmen yg sama..follow sini

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/09/segmen-ayu-upsr-oh-upsr.html

Wan Tsania said...

all da best apapun congratss ;)

http://wantsania.blogspot.com/2013/09/upsr-oh-upsr.html

deno said...

dari sgemen yg sama^^