Saturday, November 30, 2013

SEGMEN BLOGWALKING AKU AIN KAU SIAPA




Assalamualaikum dan hye hye untuk semua blogger cantik kacak dan comel comel belaka..selalu sangat ain join segmen,contest,give away dan teringin jugak nak buat sendiri.so, ini percubaan pertama ain buat segmen.simple jerk segmen ain ni dan sebab utama ain buat segmen nie nak berkenalan dengan lebih rapat dengan semua blogger dan dapat tambah followers.insyallah segmen ni akan berlangsung selama sebulan,bermula dari 30 oktober sehingga 30 november 2013.
semua yang join segmen nie ain akan letak dalam bloglist ain selama sebulan pada bulan disember nanti.
JOMLAH RAMAI RAMAI JOIN SEGMEN AIN NIE..HARAP DAPAT SAMBUTAN.
syarat syaratnya simple sangat :
  •  Buat satu entri bertajuk "SEGMEN BLOGWALKING AKU AIN KAU SIAPA", letakkan banner yang tak seberapa tuh dan backlink kan ke entri ini.
  • Follow blog tuan tanah nie : -akuainkausiapa-
  • Like fan page FB nie :  
  • LIKE & SHARE gambar nie dekat FB : like&share cepat ;)
  • Follow twitter ain:   (*kalau yang ada lah sebab ain rajin tweet,nanti boleh selalu tweet tweet tweet)
  • Dah settle semua tuh, letakkan link entri korang tuh dalam ruangan komen. LINK ENTRI,bukan LINK BLOG yer rakan rakan blogger semua.hahhahaha.
  • Jangan lupa ajak rakan rakan blogger yang lain untuk join sekali..Boleh berkenal kenalan nanti.