Thursday, March 20, 2014

Senang ke Susah ehk nak dapat "LIKE"


Ahaaa , persoalan bila nak atau dah pun join contest Like mengelike ni kan .
Itu risiko kalau nak join mana mana contest dekat Facebook.
Rajin kita tag nama kawan kawan kita , ramai lah yang akan LIKE. tapi ada juga yang ignore dan tak tinggalkan like pun.
Bukan itu sahaja , nak mintak LIKE page Facebook pun kadang kadang susah kan.
Persoalan disini , apa yang kita buat kena ada strategi kan .
Macamana ehk nak SENANG dapat LIKE ?
Sebab ain tengah join contest yang memerlukan "LIKE" GAMBAR.
Boleh tak anda yang dah baca ini , sedekahkan LIKE ?
tolonggggg ! hahaha.
Jasa anda amatlah dihargai ! Terima Kasih
tekan "LIKE SINI" :)

1 comment:

shahida rahim said...

ok kita dah like :)