Senang ke Susah ehk nak dapat "LIKE"

12:17:00 AM


Ahaaa , persoalan bila nak atau dah pun join contest Like mengelike ni kan .
Itu risiko kalau nak join mana mana contest dekat Facebook.
Rajin kita tag nama kawan kawan kita , ramai lah yang akan LIKE. tapi ada juga yang ignore dan tak tinggalkan like pun.
Bukan itu sahaja , nak mintak LIKE page Facebook pun kadang kadang susah kan.
Persoalan disini , apa yang kita buat kena ada strategi kan .
Macamana ehk nak SENANG dapat LIKE ?
Sebab ain tengah join contest yang memerlukan "LIKE" GAMBAR.
Boleh tak anda yang dah baca ini , sedekahkan LIKE ?
tolonggggg ! hahaha.
Jasa anda amatlah dihargai ! Terima Kasih
tekan "LIKE SINI" :)

You Might Also Like

1 comments

Ain nak ucapkan terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Segala penulisan dan kandungan di dalam blog ini ialah dari ain dan rakan kenalan sekeliling serta dari carian google.

Nota cinta :
Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”. Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”. Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa” . Hahaha.

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com

JDT BLOGGER

SUPPORTERS