Thursday, April 24, 2014

Pemenang Follow Click Like Sempot Giveaway


Alhamdulilah , giveaway yang simple dan sekejap berjaya di jalankan . Terima Kasih kepada semua yang sudi menyertai . Insyallah , di masa akan datang , ain akan buat lagi giveaway .

Pemenang giveaway kali ini ialah :




T-shirt pink smiley :
Nama : Firzanah bt Azhar
Link blog : http://firzanahazhar1.blogspot.com/

Shawl:
 Nama : Anne Nurain
Link blog : http://anne-nurain.blogspot.com


Sila hantarkan details di klik disini~

nyatakan Nama , Alamat , No Telefon untuk urusan pos hadiah.
tuntut sehingga 30april .

Friday, April 18, 2014

Follow Click Like Sempoi Giveaway

TARIKH : 03april-18april

Hadiah :

1 Smiley T-Shirt (pink)

1 Shawl



Tak perlu buat entri , hanya perlu submit KOMEN 
Nama & Link Blog

Ini giveaway yang pertama ain , jadi ain nak buat yang sempoi tak nak letak syarat over over . fully sponsor dari diri sendiri. Hahaha.

Follow  :

Click :
 (tunggu sampai habis loading yerk)
1 2 3 4 5

Like:

Thursday, April 3, 2014

1234 Dah Followers Kita !!

Bentang red carpet kejap untuk followers ain yang ke 1234 . nice number right !
Terima Kasih kerana sudi follow blog ain.
Target ain nak capai 2014 . sempena tahun 2014 kan.
Tekan kalkulator , 780 lagi nak kena tangkap masuk dalam kandang followers ain ni. hehehe.
Harap target untuk tahun ini tercapai.
Bila followers makin bertambah , makin semangat dalam dunia blog ini secara tak langsung , ain akan berusaha untuk memperbaiki penulisan dan ranking blog ain.
Siapa dia follower ke 1234 tu ?

Ibtisam Bt. Mohamad


Ain tengok blog dia , dia ni peminat k-pop dengan justin bieber . wohoo . memang trend budak sekarang kan. ain tak minat. hehehe. oh , blogger ini juga berasal dari kelantan .
Boleh la tengok blog dia ini

psst ; 
Ain tengah buat giveaway Sempoi sangat :

Wednesday, April 2, 2014

Wordless Wednesday


sentap ? tapi itu hakikat sebenar
credit : scroll twitter @farahain8291

Syiera Firdaus's April Giveaway


Ain pun ada sponsor juga . nak tau ? kena join. tamat 1 mei 2014 .
tekan banner tu kalau nak join 

Promosi Sewa Tapak Iklan RM 10 2 Bulan + Review

***PROMOSI 5 TAPAK KOSONG SEWA IKLAN***




Nak blog anda dalam tapak iklan blog akuainkausiapa ? Nak iklan bisnes anda dalam blog ini ?
Ada 5 tapak kosog yang wajib anda isi .

Ya , Sedang dalam promosi , anda akan dapat bertapak bukan 1 bulan tapi 2 bulan sekali dengan review . Saya akan review dalam blog , akan letak di Facebook page , Personal Facebook saya , Twitter , Google + .  Review itu akan kekal walaupun tempoh beriklan sudah tamat .

NAK ? Jom inbox saya di : facebook


Apa yang bestnya tentang Ipoh , Perak ? Klik gambar.