Entri Pertama Untuk Tahun 2015

10:27:00 PM

Ya ALLAH , orang dah beratus , beribu entri . Tahun 2015 pun dah sampai bulan ogos .
Tapi , aku masih terhegeh nak buat entri pertama.
.
Okey , this is funny and freaking funny yeah !
.
Aku kembali aktif semula , atas beberapa sebab.
.
Sebab nya nak jadi femes macam HANIS ZALIKHA.. OKBAII..hahahha.
.
Selepas hampir beberapa tahun aku ada blog ni barulah aku dapat idea dan konsep apa yang aku nak ketengah kan melalui blog akuainkausiapa ni haa.
.
Insyallah , idea tu akan aku laksanakan mana tahu mulut masin femes seperti HANISZALIKHA.OKBAIII. hahahhaa.
.
First thing first , bagi aku ruang untuk aku ingat dan refresh semula , apa blogger blogger selalunya buat.
.
1)BLOGWALKING
2)KEEP UPDATE ENTRI
3)RAJIN RAJIN KOMEN ENTRI BLOGGER LAIN
4)KOSISTEN
5)JANGANNNNNNN TAK MUNCUL SAMPAI TAHUN 2016 PLAK YE!HAHAHA.
.
OKBAI.
NAK BLOGWALKINGGGGGGG..

Ni gambar raya!hahaha. 
nak tengok gambar kiteww yang the very latest :
pegi FOLLOW IG KITEWW. : TEKAN SINI @farahainzfa

You Might Also Like

6 comments

  1. selamat kembali ye..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  2. terima kasih sebab listkan azam CP nak berblogging jugak, hahahhaha, CP tak mintak banyak, cukuplah femes macam Emma Maembong, hahaha !

    ReplyDelete
  3. Wahh...dah ada list.... Alhamdulillah....

    ReplyDelete

Ain nak ucapkan terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Segala penulisan dan kandungan di dalam blog ini ialah dari ain dan rakan kenalan sekeliling serta dari carian google.

Nota cinta :
Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”. Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”. Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa” . Hahaha.

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com

JDT BLOGGER

SUPPORTERS